KOSA

Obožavate nositi kosu zavezanu u rep? Onda ovaj jednostavan trik za bujniji izgled morate isprobati!

Ekstra volumen u svega nekoliko sekundi

Podignuta kosa jedno je od beauty oružja pomoću kojega preživljavamo radni tjedan. Kada ne znamo što bismo s kosom, rješenje je – rep! Kako bi on bio što bujniji, slijedimo brz i efikasan trik poznatog celebrity frizera. Evo kako do volumena!

Jennifer Lopez i Kim Kardashian samo su neke od poznatih klijentica frizera Chrisa Appletona koji je zaslužan za njihove brojne legendarne beauty lookove. Neki od njih su platinasto plava kosa à la Marilyn koju je Kim prošetala na Met Gali, kao i bujna raspuštena kosa koju je J.Lo odabrala za spektakularan nastup na Super Bowlu. S obzirom na to da je riječ o jednom od najpoznatijih celebrity frizera, ne iznenađuje da je tijekom svoje dugogodišnje karijere otkrio trikove koji u kratko vrijeme daju maksimalne rezultate.

Ovaj slavni frizer nedavno je na svojem Instagram profilu podijelio jako vrijedan savjet koji se tiče stvaranja volumena kod konjskog repa. Ako se borite s tankom kosom i opuštenim izgledom bez energije, svakako pokušajte s ovim jednostavnim trikom koji će potpuno promijeniti vašu frizuru. Metoda uključuje oblikovanje repa na srednjoj visini glave, a zatim blago otpuštanje gumice, nakon čega je potrebno provući rep odozdo kako bi se stvorila visina i željeni bouncy izgled kose. Prema onome što možemo vidjeti iz videa, metoda funkcionira pa ju definitivno isprobavamo već sutra!

Foto: Instagram
Objavljeno: 24.10.2022. u 16:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p