KOSA

Odličan sprej za kosu s kojim ćete lako postići popularne ‘beach waves’

Imate li već ovaj odličan proizvod?

Što nam se više bliže opušteni ljetni dani, sve više želimo da naš izgled bude jednako opušten, ali svejedno lijep i atraktivan. Beach waves je frizura koja se bez imalo razmišljanja nametnula kao jedna od najomiljenijih, a zašto je to tako krije se u tome što je riječ o praktičnoj i funkcionalnoj varijanti koja u svakom trenutku izgleda sjajno!

Ljeto i kovrčava kosa kriju jednu posebnu poveznicu, a slana, razbarušena i blago valovita frizura, savršeno pristaje ljetnim boho modnim odabirima. Unatoč tome što se na prvi pogled čini jednostavno, postići divne beach valove katkad i nije najjednostavnije. U samom startu je nešto lakše imate li prirodno kovrčavu kosu, ali i u tom slučaju kosu je potrebno 'usmjeriti' kako bi ona u konačnici izgledala lijepo i podatno. Kao najbolji saveznik ove popularne frizure pokazao se je slani sprej. Slani sprej je doslovno ono što mu ime kaže, a dodatak soli na kosu ima učinak mora, odnosno morske soli. Kako bi vaši beach valovi bili kao s plaže, slani sprej potrebno je nanijeti na suhu kosu te ga prstima dobro i kvalitetno utrljati. Želite li volumen, sprej možete nanijeti i na korijen kose, no u suprotnom bit će dovoljno krenuti i od sredine. Budući da je svaka kosa drugačija, sami procijenite koliko je proizvoda potrebno kako bi učinak bio vidljiv, no pripazite da slani sprej ne koristite svaki dan jer može isušiti kosu. Prevencije radi, svakako nanesite i hidratantni serum kako biste zaštitili i sačuvali zdravlje vlasi.

U nastavku smo izdvojili nekoliko slanih sprejeva koji su se pokazali najboljima, stoga što prije požurite po svoju bočicu!

John Masters Organics Sea Mist, John Frieda Beach Blonde Ocean Waves Sea Salt Spray

Herbivore Sea Mist Coconut + Sea Salt, Bumble and Bumble Surf Spray

Moroccanoil Beach Waves Mousse, OUAI Wave Spray

Objavljeno: 05.06.2020. u 11:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p