KOSA

Znamo kako napraviti prekrasne kovrče za koje vam nije potreban uređaj!

Bujne kovrče kao omiljena blagdanska frizura

Bez obzira na to kako ih planirate provesti, kao i svake godine nadolazećih blagdana želimo pokazati svoje najljepše izdanje. Upravo zato nije rijetkost da posežemo za jednostavnim beauty rješenjima koja u tren oka kreiraju željeni izgled. Što se tiče kose, frizura koja se u zimskim mjesecima ne odrečemo svakako je ona valovita, a činjenica kako postoji vrlo jednostavna metoda za postizanje savršenih kovrča, dodatno nas potiče da ju što prije isprobamo.

Metode kovrčanja bez pomoći uređaju nisu nikakva novost, ali ipak pronaći onu koja daje kovrče kao iz frizerskog salona, poprilično je izazovno. Ipak, očajavanju mjesta nema jer se baš takva metoda ove sezone nametnula kao ona koju morate isprobati i sami se uvjeriti u njezine sjajne rezultate!

Naime, kako biste nakovrčali kosu potrebno vam je nekoliko čvrstih gumica i nešto duža, deblja traka, a preporučujemo da upotrijebite onu od kućnog ogrtača. Sljedeći korak je na kosu nanijeti sprej ili pjenu za kovrčanje te krenuti s motanjem. Kosa se mora podijeliti u dva dijela te pramen po pramen motati oko trake. Cijeli proces najbolje ćete vidjeti u videu, a po završetku procesa sve dobro učvrstite gumicama i dodatno pošpricajte lakom za kosu. Ako je moguće, prespavajte i sljedećeg jutra raspustite kosu koja će biti savršeno uvijena, postojana i bujna!

Objavljeno: 22.12.2020. u 11:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p