KOSA

Odlična pjena za kosu s kojom ćete lako postići volumen koji traje!

Za kosu koja ostavlja bez daha!

Voluminizirana i bujna kosa oduvijek je bila predmet žudnje, a sada je spomenute efekte uz pomoć razno raznih proizvoda moguće postići lakše no ikad. Kao i uvijek, u moru izbora izdvajaju se oni neki proizvodi koji kosi podaruju divan izgled, a kada govorimo o volumenu, osim dobrog i kvalitetnog šampona, pjena za kosu nameće se kao nezamjenjiv korak koji se mora pronaći u vašoj rutini.

Kao što smo spomenuli pjena za kosu je poprilično poznat i praktičan proizvod koji je često postupno nezasluženo „ostavljen postrani“. Razlog zašto je to tako krije se u činjenici da je tržište preplavljeno nekim novim proizvodima i formulama koje garantiraju atraktivan i zdrav izgled kose, ali ipak mi se i dalje volimo vrati provjerenom „receptu“ koji baš nikad ne razočara. Kao jednu od najdražih pjena za kosu koja je pokazala zavidne rezultate izdvojili bismo John Frieda Luxurious Volume Mousse. Ova pjena ističe se svojim odličnim sastojcima, ali i krajnje jednostavnom primjenom.

Naime, kako bi imala najbolji učinak, pjenu za kosu je potrebno ravnomjerno nanijeti na opranu, ali ručnikom osušenu kosu te ostaviti da se malo prirodno posuši. Kada je kosa na pola suha, ostatak posušite fenom i ne zaboraviti četkom „izvući“ pramenove kako biste dodatno naglasili volumen i postojanost. S ovom pjenom za kosu s lakoćom ćete postići izgled kao iz frizerskog salona, a ako želite, kosu možete i stilizirati na bojne zanimljive načine kao što je primjerice popularni polurep ili ju lagano uviti peglom, odnosno figarom. Uz vidljive prve rezultate, ono što posebno obožavamo kod John Frieda Luxurious Volume Mousse je to što volumen koji ovaj pjena daje traje sve do sljedećeg pranja, stoga ako se ovaj sjajan proizvod već ne nalazi na vašoj polici, svakako ga nabavite!

John Frieda Luxurious Volume Mousse

 

Foto: Instagram, John Frida
Objavljeno: 22.01.2022. u 09:47

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p