KOSA

Odlične ideje kako stilizirati kosu za vrijeme kišnih dana

Frizure koje prkose kiši

Iako ljeto sa sobom donosi pregršt promjena kojima se uvijek iznova veselimo, ponekad ovo razdoblje pokaže svoje ne tako zanosno lice i to u vidu neprekidnih pljuskova koji su popriličan teret u svakodnevnom ispunjavanja obaveza. No, to ne znači nužno da baš svaki dan mora biti 'bad hair day', nego je dovoljno samo znati koje će se frizure takvom vremenu uspješno oduprijeti!

Prekrasna kosa nešto je čemu svi mi težimo, ali moramo priznati kako tijekom dana i nemamo baš puno vremena na raspolaganju za njezino stiliziranje, stoga i ono malo vremena što imamo moramo znati najbolje iskoristiti. No i u onim situacijama kada uspijemo ukrasti pokoji beauty trenutak, pojave se situacije koje nam pokvare cijeli uloženi trud. Kiša je dobro poznati neprijatelj svakoj prekrasnoj frizuri, a zasigurno ste već osjetili koliko je teško održati zanosne valove ili imati ravnu spuštenu kosu dok oko vas lije kao iz kabla. Frizure najčešće splasnu, a kosa postane opuštena i beživotna, stoga neka vaš izbor budu frizure koje možete stilizirati u nešto kraćem vremenu, a za koje možete biti sigurni da će tijekom cijelog dana biti postojane.

@lesperlesdebrunette

Niska punđa frizura je kojoj se vraćamo čim temperature postanu nešto više, a za njezino kreiranje ne morate biti veliki znalac, dovoljna vam je jedna gumica za kosu te svega nekoliko ukosnica. Nadalje, odlična frizura za ove kišne dane je i pletenica te sve njezine varijacije. Tako možete zavezati kosu u visoki rep te napraviti brzinsku pletenicu ili pak ako imate više vremena popularnu riblju kost. Ovakva frizura omogućava da svaka vlas ostane na svom mjestu bez obzira na vremenske nepogode. Ove sezone svjedočimo i velikom povratku glomaznih, upečatljivih ukosnica za kosu, a s kojima možete zadržati proljetnu razigranost i chic izgled, pa čak i ove nešto tmurnije dane.

@joanavaz_

@alyssaleicht

@picostore

Foto: Instagram
Objavljeno: 12.04.2019. u 11:13

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p