KOSA

Odlični šamponi od kojih će vaša kosa biti gusta i sjajna

Njega koja čini razliku
Česte su situacije u kojima smo nezadovoljni izgledom vlastite kose pa smo prisiljeni na ono najgore – ošišati je. S druge strane, kako bismo to izbjegli potrebno je pravilno i redovito njegovati kosu. Mnogo je vanjskih čimbenika koji utječu na teksturu naše kose, pa je nakon zime vrlo suha zbog grijanja, ali i oštećena zbog vjetra i niskih temperatura - kombinacije koja isušuje našu kosu. Upravo zato je pravo vrijeme za ulaganje u dobre i kvalitetne proizvode kako biste kosi vratili zdrav i životan izgled!

Najbolji proizvodi za tanku kosu su šamponi koji utječu na volumen kose. Često nam se dogodi da nam je kosa beživotna i suha, kao i to da koji god proizvod stavili na nju ne pomaže u rješavanju ovog problema. Kako bismo imali zdravu kosu potrebno je imati redovitu njegu, korake koje trebamo svakodnevno slijediti, kao i kvalitetne proizvode! Za početak, potrebno je odabrati proizvode koji odgovaraju vašem tipu kose jer je kod suhe i tanke kose potrebno koristiti šampone za povećani volumen.

Za kosu bujnog i zdravog izgleda

Kada govorimo o šamponima, potrebno je pravilno ga i koristiti, a to znači da ga se prije pranja kose treba razmazati na prste, a zatim u malim količinama nanijeti na kosu. Nakon šampona, poželjno je nanijeti masku ili regenerator kako bi bila mekana i sjajna te kako bismo pospješili funkcioniranje šampona.

U nastavku izdvajamo najbolje šampone za volumen iz aktualne ponude.

Kérastase Volumifique Bain Volume Shampoo, Ouai Shampoo Volume

Vichy Dercos Energising šampon protiv ispadanja kose, Keune Care Vital Nutrition Shampoo

Kaaral Hrvatska Frabossa Hair ponuda, Paula's Choice All Over Hair & Body Shampoo

Foto: Instagram, Kerastase, Ouai, Vichy, Keune, Kaaral Hrvatska, Paula's Choice
Objavljeno: 16.03.2023. u 15:49

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p