KOSA

Oduvijek ste maštali o prekrasnoj i zdravoj kosi koja se jednostavno stilizira? Onda ovaj proizvod morate probati!

Revolucionarno sušilo za kosu zahvaljujući kojem će svaka frizura izgledati kao iz frizerskog salona!

Dolaskom nešto hladnijih temperatura sav fokus beauty rutine stavlja se na zadržavanje hidratacije kože koja je kao takva prva na udaru vjetra, hladnoće, ali i suhog zraka u grijanim prostorima. No, osim kože, fokus njege bi trebao biti stavljen i na kosu koja jednako tako gubi na svojoj vlažnosti te vrlo često poprima izgled koji je daleko od onog sjajnog i njegovanog kojeg toliko volimo vidjeti!

Za kosu se često kaže kako je naš najljepši ukras te smo zbog njezinog izgleda spremni i satima stajati ispred zrcala kako bi kreirali željenu frizuru. No, zimi je postići željeni look gotovo pa nemoguća misija jer zbog vlage u zraku i suhoće kose (što je sjajna kombinacija za frizz izgled), gotovo svaka frizura nestane čim kročimo iz svog doma. Upravo zato su najčešće frizure za vrijeme niskih temperatura visoki rep ili nespretno zavezana, messy punđa jer je kosa kao takva gotovo pa neukrotiva. Baš kao i koža lica, tako i kosa zahtijeva svakodnevnu njegu te još nježniji pristup u tretiranju jer je riječ o dijelu tijela koji je izrazito osjetljiv, stoga je posebno važno obratiti pažnju na proizvode koje svakodnevno koristimo u njezinom stiliziranju.

Jedan od alata za stiliziranje kose, a koji se može pronaći na baš svakoj kozmetičkoj polici je sušilo za kosu. Nerijetko krivnja za suh i ispucali izgled kose pada upravo na toplinske uređaje za stiliziranje, no napretkom tehnologije i primjenom inovativnih metoda, upravo ovakvi alati mogu biti glavni saveznici u njezinoj njezi. Pravi primjer takvog uređaja je novo Philips SenseIQ sušilo koje je puno više od uređaja s kojim ćete samo osušiti svoju mokru kosu, pa više ne morate tražiti kompromise između zdravlja kose i savršenih rezultata oblikovanja!Ono po čemu je ovo sušilo posebno jest personalizirana njega nove generacije. Što to točno znači? Dakle, inovativno Philips SenseIQ sušilo mjeri temperaturu kose digitalnim infracrvenim senzorom te prilagođava temperaturu sušila više od 12.000 puta kako bi se spriječilo njezino pregrijavanje. Nadalje, osim što će kosa prilikom sušenja ostati zaštićena, također ovo sušilo je posebno po tome što zadržava do 95 % prirodne hidratiziranosti u kosi, pa ćete tako izbjeći onaj frizz izgled kojeg toliko ne volimo vidjeti. Kod ovog uređaja zanimljivo je i to što ima pametni digitalni program, pa tako vrlo lako možete prilagoditi sušenje kose frizuri koju želite kreirati.Nadalje, ovo sušilo idealno je za sve one koji jednostavno nemaju vremena stajati pred zrcalom i satima stilizirati kosu jer je dizajnirano sa snažnim protokom zraka što će vam pomoći pri bržem i jednostavnijem sušenju kose. Rezultati nakon sušenja vidljivi su odmah i to golim okom jer je kosa izrazito mekana, podatna, sjajna te se vrlo lako može kreirati željena frizura. Philips SenseIQ dolazi i s nekoliko nastavaka, a što samo olakšava stiliziranje kose. Osim nastavka za oblikovanje kose ovo sušilo sadrži i difuzor za volumen, zahvaljujući kojem vrlo lako možete kreirati uvijek trendi kovrčavi izgled. Ako je vaša kosa tanka i rijetka, nije loše uvrstiti u svakodnevnu rutinu i masažu vlasišta, pa tako s masažerom, koji je također jedan od nastavaka, vrlo lako možete potaknuti cirkulaciju kose te potaknuti njezin rast, a s kojim ne sumnjamo da ćete i uživati u ovom opuštajućem tretmanu!

Iz svega navedenog možemo zaključiti kako za prekrasan i zdrav izgled kose nisu potrebni stalni odlasci u omiljeni frizerski salon jer uz kvalitetan alat za njezino stiliziranje baš svaki dan možemo izgledati kao da su nas njegovale ruke stručnjaka!

Objavljeno: 23.11.2021. u 14:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p