KOSA

Omiljena ljetna frizura koja će vas osvojiti svojom jednostavnošću

Frizura idealna za vruće, ljetne dane!

Kada temperature postanu poprilično visoke, a kao takve i nepodnošljive, moramo priznati kako nemamo baš velikog elana da svoje slobodno vrijeme provodimo ispred ogledala. Minimalna, gotovo neprimjetna šminka nešto je na što se uglavnom oslanjamo kada želimo napraviti malene korekcije i osvježiti izgled svog lica, a opuštenost je itekako vidljiva i kada je kosa u pitanju!

Moramo priznati kako ne poznajemo osobu koja ima dovoljno živaca i volje za vrijeme ljetnih mjeseci stilizirati svoju kosu, ponajviše zato što cjelokupni trud oko njezinog izgleda bude najčešće uzaludan nakon svega nekoliko minuta koje provedemo izvan vlastitog doma. Vrućina i učestalo znojenje poznati su neprijatelji stiliziranoj kosi, zbog čega ona postaje poprilično zahtjevna za uređivanje. Također u ovim mjesecima uzimamo u obzir sve načine koji nam mogu barem malo olakšati boravak na suncu, pa je tako skupljena kosa omiljeni ljetni look, a koji je istovremeno vrlo praktičan te zaista sjajno izgleda!

Skupljena kosa izgleda i mrvicu bolje kada koristimo neke trendi dodatke, a ove sezone posebno je omiljena nešto veća kopča za kosu, koja je 90-ih bila apsolutni hit. Neodoljiva retro vibra ponovno je pronašla put do naših svakodnevnih stylinga, a voljet ćete ju i zbog toga što uvelike olakšava cijeli proces spremanja. U nastavku smo izdvojili nekoliko sjajnih inspiracija koje će vam dokazati kako nije riječ o frizuri koju najčešće napravimo kada se idemo tuširati, već da se ona može itekako sjajno uklapiti u brojne, različite prigode!

Foto: Instagram
Objavljeno: 12.08.2020. u 12:35

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p