KOSA

Omiljeni zagrebački frizerski studio od sada možete pronaći na novoj adresi u centru grada

Frida Hair Salon otvorio vrata novog salona!

Uređenje salona je inspirirano starogradskim stanovima koji su karakteristični za donji dio grada te su u interijeru sačuvane i stare štukature koje su nekada bile dio stambenog prostora. Istovremeno, interijer je moderno uređen, ističu se čiste linije, prirodni materijali i neutralne boje. Toplinu prostoru daje strop u boji stare cigle koji efektno zaokružuje cijelu priču. Centralno mjesto u salonu ima portret Firde Khalo, umjetnice koja je svojom bezvremenskom estetikom, energijom i individualnošću ostavila neizbrisiv trag na svjetskoj kulturnoj sceni. Frida Khalo je vječna inspiracija i vlasnice salona Marine Ivanković, koja ujedno potpisuje i dizajn interijera vlastitog salona.

„Veseli me što smo uređenjem interijera postigli efekt da se naše klijentice i klijenti osjećaju kao da su ušli u svijet u kojem vlada harmonija i pozitivna energija pa se brzo mogu opustiti i zaboraviti na gradsku vrevu. Iako se nalazimo u centru grada, nismo u uličnom prostoru, već u intimnom stanu s pogledom na vrt u atriju zgrade koji dodatno oplemenjuje prostor. Zemljane boje koje su mi bile baza pri uređenje prostora pružaju osjećaj ugode, a bilje i zelenilo daju živost i svježinu.“, istaknula je Marina Ivanković, vlasnica Frida Hair Salona.

Dona Gaši i Marina Ivanković i Frida Hair ambasadorice

 Na otvorenje salona stigle su brojne poznate osobe i ambasadorice Frida Hair Salona kao što su Helena Minić Matanić, Petra Perkov, Martina Stjepanović, Ivana Blažoti Mioč, Danijela Kušec i Sara Ćavar. Poznate gošće pokazale su i nove trendove. Glamurozni volumen, lepršave forme bez strogih linija šišanja i prošarana kosa pramenovima u zemljanim tonovima apsolutni su hit ove sezone. Svijetle boje sve više vole vidljivi izrast pa je tehnika bold roots vrlo popularna, no najveću pažnju u Frida Hair Salonu posvećuju zdravoj kosi.

Helena Minić Matanić

Petra Perkov

Ivana Blažoti Mijoč

„Zdrava kosa je uvijek najljepša. Kako bi kvaliteta kose naših klijenata ostala besprijekorna pomažu nam Redken proizvodi za njegu kose. Posebno bih se osvrnula na liniju Redken Acidic Bonding Concentrate koja najviše pomaže u obnovi ili očuvanju zdravlja kose naših klijenata, bilo da je riječ o umjereno suhoj ili jako oštećenoj kosi. Ova linija proizvoda sadrži limunsku kiselinu i proteine koji iznimno pomaže u obnovi kose i balansiraju njezinu ph vrijednost, što također garantira dugoročni rezultat“, naglasila je Marina Ivanković.

Lijepa i njegovana kosa nisu trend, već klasika koja je uvijek u aktualna!


Na otvorenju novog salona gosti su uživali i u Maraskinom signature drinku Maraschino kiss kojeg potpisuje jedan od najpoznatijih hrvatskih mixologa Marin Nekić. #BeStrongEnoughToBeYourselfe

Marina Ivanković i Georgije Miscevic

Dona Gaši, Marina Ivanković i Nives Olajoš

Foto: PR
Objavljeno: 30.11.2022. u 11:56

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p