KOSA

Otkrijte četku s kojom će kosa uvijek izgledati kao iz frizerskog salona!

Četka koja savršeno stilizira i najtvrdoglaviju kosu!

Činjenica jest kako je pandemija koronavirusa uvelike promijenila našu svakodnevnu rutinu, a veliki podsjetnik na to je i naša kosa, koja se trenutno nalazi u ne baš toliko bajnom izdanju. Veliki izrast koji otkriva kako nismo prirodna plavuša i vrhovi koji vape za šišanjem posljedice su nedostupnosti omiljenih frizerskih salona, no to ne znači da s vremena na vrijeme ne možemo svojoj kosi priuštiti pravu profesionalnu njegu!

Kada govorimo o pravoj profesionalnoj njezi kose uglavnom pomislimo na kozmetičku policu prepunu raznovrsnih proizvoda, no ovoga puta je riječ o jednoj, naizgled običnoj četki za kosu. Iako veliku pažnju pridajemo preparatima za njegu kose, ono što najčešće ostavljamo po strani, a ne bismo trebali, jest alat s kojim svoju kosu i stiliziramo. Odabir četke također doprinosi zdravlju i izgledu same kose, stoga zašto ne imati u svojoj kolekciji onu s kojom će kosa izgledati kao da ste upravo išetali iz frizerskog salona?

Y.S. Park Curl Shine četka proizvedena je od prirodne tikovine te je idealna za zaglađivanje kose, zahvaljujući veprovoj dlaci. Također zupci od poliamida omogućuju zahvaćanje i razdjeljivanje kose s lakoćom, pa je kosa prekrasno stilizirana i sjajna. Upravo ovu četku koristi i jedna od naših najpoznatijih hair stilistica, Teuta Mesaroš koja kaže kako bi bez imalo skromnosti ovu četku uvrstila u jedno od najboljih koje je do sada probala:"Veprova dlaka i zupci od poliamida savršeno zaglađuju vlas, a osim toga još je jedna bitna stvar kod ove četke, a to je da kosa prilikom feniranja zadržava svoj volumen"- otkriva Teuta. Veličinu četke određuje dužina kose, a kupiti ju možete i preko Teutinog webshopa!

Y.S. Park četka za kosu

Objavljeno: 12.04.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p