KOSA

Genijalna električna četka za kosu koja broji samo pozitivne recenzije

Uređaj koji uvelike olakšava svakodnevno stiliziranje kose!

Za kosu često kažemo da je naš najljepši ukras, stoga ne iznenađuje da se na našoj kozmetičkoj polici mogu pronaći razni proizvodi koji u prvom redu služe za njezino njegovanje i stiliziranje. Ono što je mnogima neizostavno u svakodnevnom kreiranju željene frizure su i razni uređaji poput sušila za kosu, pegle ili figara, a s kojima vrlo lako postižemo izgled kose kao iz salona. No, ne tako davno, na tržištu se pojavila još jedna varijanta iz kategorije alata za stiliziranje kose, a kojoj nije dugo trebalo da okupira brojne kozmetičke police...

Riječ je o električnoj četki kao nešto praktičnijoj varijanti friziranja kose, a koja će uvelike olakšati vašu svakodnevnu rutinu. Električna četka zapravo funkcionira kao klasična četka, a koja osim što raščešljava vlas, istovremeno zahvaljujući toplini, prekrasno zaglađuje kosu uz minimalna oštećenja. U odnosu na peglu, ovo je puno brže i praktičnije rješenje, pa ne iznenađuje da se eklektična četka brenda Ghd Glide rasprodala u tri tjedna nakon lansiranja na tržište.

 Također riječ je o najprodavanijoj četki na poznatoj stranici Amazon te broji više od 4800 pozitivnih recenzija! Osim što štiti kosu od oštećenja jer sadrži keramičku tehnologiju s ionizatorom, ova četka prekrasno zaglađuje vlasi, ali postiže i nevjerojatan volumen, pa je kao takva idealna za tanku kosu beživotnog izgleda.

Pored tanke kose, ova četka prikladna je i za gustu kovrčavu kosu, kada ju s vremena na vrijeme želite izravnati. Kod guste kose potrebnu ju je razdijeliti na nekoliko pramena te je dovoljno svaki pramen proći s četkom kako bi bila savršeno ravna. Četku možete kupiti po trenutno sniženoj cijeni od 129 eura, što je sjajna prilika da malo obnovite zalihe nekim novim uređajem, a koji će vam sigurno biti od velike koristi!

GHD Glide električna četka za ravnanje kose s ionskom tehnologijom

Foto: Instagram, Amazon
Objavljeno: 11.08.2023. u 11:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p