KOSA

Otkrijte frizuru bez koje ne možemo zamisliti ljetne mjesece!

Modni dodatak koji savršeno zaokružuje baš svaki naš outfit!
Ljeto nam je konačno stiglo, a s njime i nepodnošljive visoke temperature! Ono što se nalazi u fokusu su nešto laganiji i praktičniji svakodnevni outfiti, a ako još imaju i funkcionalnu ulogu te nas štite od štetnih sunčevih zraka, zaista ne vidimo razlog da se ne pronađu u središtu naših svakodnevnih modnih izdanja!

Činjenica jest da je izgled naše kose nešto čemu pridajemo najmanje pozornosti za vrijeme visokih temperatura, a jedan od razloga je taj što zaista nemamo vremena niti volje stajati dugo pred zrcalom i stilizirati samu kosu. Upravo zato su se kao praktično rješenje istaknule marame koje nadilaze ulogu modnog dodatka te postaju ključna točka na i svakog našeg ljetnog outfita. Brojni su načini na koje možete nositi maramu; od toga da ju zavežete oko vrata ili ju pak stavite na ručku svoje torbe kako bi vam uvijek bila pri ruci, no nama se posebno sviđa kao detalj koji vraća kosu u život. Maramu možete zavezati preko cijele glave te se tako maksimalno zaštititi od sunca ili ju koristiti kao suptilni dodatak frizuri, primjerice u kombinaciji s pletenicom ili punđom. Ovaj detalj prikladan je za sve prilike, od bezbrižnog izležavanja na plaži, pa sve do casual šetnje gradom, stoga je pravo vrijeme da u svoju kolekciju uvrstite ovaj dodatak koji može u tren oka transformirati baš svaki vaš look!

U nastavku smo izdvojili nekoliko sjajnih inspiracija koje potvrđuju zašto je upravo marama 'must have' dodatak baš svakog ljeta!
Foto: Instagram
Objavljeno: 27.06.2022. u 11:16

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p