KOSA

Otkrijte genijalan proizvod s kojim će svaka fen frizura izgledati kao iz frizerskog salona

Za frizuru kao iz frizerskog salona!
Kada govorimo o svakodnevnoj beauty rutini, stiliziranje kose nešto je što nam oduzima poprilično puno vremena. Ponekad satima stojimo pred zrcalom, a sve s ciljem da kreiramo željeni izgled kose, da bi se ta ista frizura 'raspala' u svega nekoliko minuta nakon što smo napustili svoj dom. Upravo zato je važno imati nadohvat ruke male čarobnjake zahvaljujući kojima će svaka vlas biti na svom mjestu, stoga je sada pravo vrijeme da upravo jedan takav proizvod bolje i upoznate!

Kada bi usporedili proizvode koje koristio za njegu kože lica i kolekciju proizvoda namijenjenih njezi kose, moramo priznati da je kolekcija namijenjena kosi znatno siromašnija. S druge strane, dobar šampon i regenerator nisu dovoljni saveznici zdrave i prekrasne kose te je ponekad potrebno tu njegu, kao i samo stiliziranje unaprijediti funkcionalnim proizvodima. Efekt koji najčešće želimo postići kada radimo fen frizuru jest onaj kojeg tako lako postižu ruke profesionalaca, a uz kvalitetne proizvode to i nije toliko veliki izazov. Kako bi baš svaka vlas stajala na svom mjestu, ali bez onog ljepljivog i isušujućeg dojma kojeg ostavljaju lakovi za kosu, nije naodmet u njegu uvrstiti kremu s kojom ćete vrlo lako kreirati željeni izgled kose!

Naš apsolutni favorit je Authentic Beauty Concept Shaping krema, a koja je idealna za baš svaki tip kose. Ova krema posebna je po tome što u tren oka stilizira kosu u željenu frizuru, pruža joj prekrasan oblik i fleksibilno učvršćenje bez masnog ili ljepljivog dojma. U njegovog formuli se nalazi prirodni pčelinji vosak, shea maslac i ECOCERT® balzama. Također, korištenje ovog proizvoda poprilično je jednostavno, dovoljno je malu količinu utrljati između dlanove te nanijeti na vlažnu kosu, a zatim ju osušiti u željenu frizuru. Kosa je nakon korištenja mekana, prekrasnog izgleda te je frizura postojana satima!

Authentic Beauty Concept Shaping krema

Foto: Instagram, Authentic Beauty Concept
Objavljeno: 28.05.2022. u 16:23

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p