KOSA

Otkrijte kako se riješiti suhih i oštećenih vrhova kose bez šišanja!

Revolucionarni uređaj za kosu koji je oduševio frizerski svijet!

Početkom jeseni najčešće se zaželimo neke vidljive promjene, a sve kako bismo svom izgledu pružili određeno osvježenje te se generalno bolje osjećali u svojoj koži. Tako se najčešće odlučimo na promjenu frizure, budući da kosu smatramo svojim najljepšim ukrasom, kao i ključnom točkom na i kada je cjelokupni dojam u pitanju, no ako vam sama pomisao šišanja kose stvara nelagodu, onda će vas ova inovativna tehnika iz frizerskog svijeta osvojiti na prvu!

Koliko puta ste se otišli šišati jer jednostavno vašoj kosi nije bilo spasa? Ni najbolji šamponi, balzami, kao i popularne maske u koje se kune baš cijeli svijet, nisu uspjeli ispucale vlasi vratiti u život te jedino rješenje na kraju leži u tom teškom rezu.

No, napredak tehnologije svakim danom je sve očitiji u beauty svijetu, pa i na području njege kose, a pravi dokaz za to je i ovaj revolucionarni aparat, Split Ender PRO, koji je stvoren za uklanjanje ispucalih krajeva kose, bez njezinog skraćivanja. Njegovo korištenje, kao i način funkcioniranja poprilično je jednostavan; potrebno je samo staviti pramen kose, kao što to činimo s peglom, a uređaj će sam sortirati ispucalu kosu od one zdrave.

Uređaj je specijalno dizajniran da uklanja ispucale vrhove od 3 mm do 6 mm, pri tome čuvajući ostatak kose. Rezultati su odmah vidljivi nakon samog tretmana, koji je najučinkovitiji na gustoj kosi, a osim što ćete se riješiti ispucalih dijelova, kosa će nakon tretmana biti sjajna i svilenkasta. Također ovaj tretman možete potražiti u odabranim frizerskim salonima, a možete i kupiti uređaj u trgovinama specijaliziranim za prodaju frizerske opreme!

Split Ender PRO

Foto: Instagram
Objavljeno: 27.09.2021. u 12:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p