KOSA

Otkrijte najnagrađivaniji proizvod u povijesti njege kose

Proizvod koji se može pronaći i u kozmetičkoj torbici Jennifer Lopez!
Održavanje kose te postizanje njezinog lijepog izgleda zaista nije jednostavan zadatak. Osim što nam vrlo često izazov predstavlja njezin spori rast, pa ne uživamo u dužini u kojoj bi možda željeli, naša kosa nam zadaje još jednu muku s kojom se suočavaju gotovo sve žene svijeta - rast sijedih!

Sigurno nema ničega goreg od trenutka u kojem ugledamo novu sijedu kako strši posred glave i to uglavnom u trenucima kada bi to najmanje željeli vidjeti. Kako starimo, naša kosa sijedi sve većim intenzitetom dok u potpunosti ne izgubi pigment, a ovaj proces varira kod svakoga od nas. Tako će neki sjediti brže, dok će kod drugih ovaj proces biti nešto sporiji, no sasvim je jasno da se s ovom pojavom u jednom trenutku svi susretnemo. Najčešća greška koju zapravo radimo kada su sjede vlasi u pitanju jest njihovo panično čupkanje jer time vlasište izlažemo dodatnom stresu. Najbolji pristup sijedoj kosi jest odabir prave metode prikrivanja, pa će se tako pojedini odlučiti na prekrivanje bojom ili preljevom. No, ako se borite sa svega nekoliko sijedih pramenova ili se nalazite u onom čudnom periodu između dva farbanja kada ni sami niste sigurni trebate li se naručiti kod frizera, onda u svoju kozmetičku torbicu morate uvrstiti jedan proizvod koji je toliko sjajan da nosi titulu najnagrađivanijeg proizvoda u povijesti njege kose!

Riječ je o Color WOW Root Cover Up puderu za prekrivanje izrasta, koji se može pohvaliti kako iza sebe ima čak 30 nagrada od samog lansiranja. Color Wow kozmetika posljednja je u nizu inovacija Gaila Federicija, suosnivača John Frieda’s kompanije za njegu kose, a ovaj proizvod borbu sa sijedima olakšao je svojom inovativnom formulom na bazi mineralnog pudera koji sjajno pokriva sijedi, pa čak i tamni izrast kod plave kose. Proizvod funkcionira tako da se odmah uhvati za kosu, ne ostavljajući mastan ili ljepljiv trag te se na njoj zadržava do idućeg pranja šamponom. Također je vodootporan te ne ostavlja tragove na odjeći ili jastuku, a baziran je na formuli koja ne uključuje vosak i boje, pa ga mogu koristiti i trudnice. Ovaj proizvod dolazi u 7 različitih nijansi, a naručiti ga možete i na webshopu Teute Mesaroš!

Color WOW Root Cover Up puder za prekrivanje izrasta

Objavljeno: 20.02.2020. u 11:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p