KOSA

Otkrijte najnoviji trend u svijetu kose uz koji ćete uvijek imati prirodno osunčane pramenove!

Viralni TikTok trend koji će plava kosa obožavati!
Prirodni, osunčani pramenovi najpoželjnija su ljetna frizura, a osim što svakoj kosi daju dubinu, dimenziju i dašak prirodne svjetline, kosi pružaju blistav ljetni izgled koji izgleda bezbrižno i opušteno, a kojeg je zaista lako svakodnevno održavati.

Iako su neki blagoslovljeni bojom kosa koja sama po sebi prirodno posvijetli tijekom ljeta, i sami s lakoćom možete postići ovaj look, ma kakvu boju kose imali. A upravo je ovaj efekt ključ najnovijeg, viralnog TikTok trenda koji je osvojio društvene mreže, a koji savršeno oponaša način na koji sunce prirodno posvjetljuje kosu tijekom vremena. Riječ je o tehnici zvanoj ‘Scandi Hairline’ koji je naziv dobio zahvaljujući inspiraciji izgledom prirodnih plavuša, a koja podrazumijeva bojanje kose laganim ‘šaranjem’, pružajući tako naglašenu svjetlinu na samim rubovima kose, a koja na plavoj kosi izgleda toliko prirodno da vrlo vjerojatno nećete ni primijetiti da se radi o bojanju. 
Postupak ‘Scandinavian hairline’ tehnike

‘Scandinavian hairline’ tehnika zapravo je tradicionalno bojanje pramenova, no umjesto klasičnog stvaranja pramenova, frizeri koristeći ovu tehniku ‘šaraju’ kroz kosu te tako postižu već spomenutu dubinu i dimenziju kose. Upravo je ovaj način najbolji izbor za sve one koji svakoga ljeta pokušavaju postići taj prirodni, osunčani izgled kose, a savršen je i za sve one koji ljeti izbjegavaju dugotrajno stiliziranje. Iako je ova tehnika najpopularnija među plavušama, sjajno će izgledati na svakoj boji kose, no svakako savjetujemo da se, ako imate prirodno tamniju nijansu, konzultirate sa svojim frizerom kako biste odabrali idealnu boju koja će se savršeno stopiti s vašom prirodnom bojom kose i koji će sjajno odgovarati vašem osobnom stilu. 
Foto: Instagram
Objavljeno: 14.06.2023. u 12:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p