KOSA

Otkrijte najprodavaniji suhi šampon na svijetu idealan za dane kada vam se ne pere kosa!

Do prekrasnog izgleda kose u tren oka!

Prepune kozmetičke police raznovrsnih proizvoda za njegu kose, od njegujućih šampona, do bogatih maski, pravi su dokaz kako je pranje kose puno više od bazičnog održavanja osobne higijene. No, koliko god ovaj ritual bio nužan, ponekad zaista nemamo volje vraćati svoju kosu u život, pogotovo ako je riječ o kišnom danu ili danu koji ne uključuje nikakav poseban izlazak, stoga je najbolje uredan izgled kose potražiti u bočici!

Napredak beauty industrije u prvom redu donosi nešto lagodniju i jednostavniju svakodnevnu rutinu, a upravo takva rješenja pojavila su se i na području njege kose. Njezino pranje neizbježna je aktivnost, a koja pak ne mora biti toliko česta ako pri ruci imamo proizvod koji masnoj i nečistoj kosi u tren oka vraća malo stylinga i volumena, zbog čega možemo barem još malo odgoditi njezino pranje. Suhi šamponi nisu nikakva novost na tržištu te ih sada u ponudi ima gotovo svaki brend, no ipak im je trebalo neko vrijeme da zadobiju naše povjerenje te da se pronađu u gotovo svakoj kozmetičkoj torbici. Upravo to je pošlo za rukom suhom šamponu brenda Batiste, koji ponosno nosi status najprodanijeg suhog šampona na svijetu, a čije se bočice prodaju gotovo svake sekunde u svijetu.

Česta zamjerka suhim šamponima jest to što njihove nerijetko agresivne formule znaju dodatno isušiti kosu te ostaviti ju ljepljivom, a po čemu se ovaj šampon razlikuje jer uspješno upija višak ulja na tjemenu te tako čini kosu punijom i voluminoznijom. Također pristupačna cijena samo je dodatan poticaj da ovaj šampon uvrstite u svoju svakodnevicu!

Batiste Dry Shampoo

Objavljeno: 15.06.2020. u 14:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p