KOSA

Otkrijte najprodavaniju masku za kosu čiji miris traje danima

Maska koja vraća zdravi izgled suhoj kosi!

Kada je njega kose u pitanju ili bolje rečeno spašavanje njezinih ispucalih vrhova, ne postoji proizvod kojeg ne bismo testirali, pogotovo ako postoji mogućnost da je toliko djelotvoran da bi mogao odgoditi eventualno šišanje. Tako se na našoj glavi mogu pronaći raznovrsni proizvodi, od onih koje smo sami smućkali od sastojaka koje gotovo svatko ima u svojoj kuhinji, pa sve do nešto skupljih proizvoda za koje pristižu samo riječi hvale, no niti jedan nije pokazao nešto značajniji efekt kao naizgled jednostavna i nenametljiva maska od banane...

Riječ je o maski za kosu koju ste sigurno već imali prilike vidjeti ili barem o njoj čuti jer je zaista riječ o proizvodu o kojem se nikako ne prestaje pričati, a u pitanju je Garnier Fructis Banana Hair Food maska za kosu. Ova maska pokazala se kao sjajno rješenje za kosu koja jednostavno treba povratak u život, pa je kao takva prikladna za izrazito suhu kosu izloženu učestalom bojanju, sklonu lomljenju, pucanju te kosu čiji vrhovi bi se eventualno trebali ošišati. Pakiranje ove maske poprilično je veliko, pa tako u 'teglici' dobijete količinu koja bi od prilike trebala trajati do 3 mjeseca, no ta brojka može varirati ovisno o učestalosti korištenja i dužini kose.

Masku je potrebno koristiti dva puta tjedno i to tako da kosu prije njezinog pranja dobro pročešljate četkom, potom nanesete masku i sve zajedno zamotate prozirnom folijom, a potom ručnikom kako bi maska bila na toplome i da bi se sastojci što bolje upili. Tekstura maske je kompaktna te se lagano nanosi na kosu, a miris je zaista intenzivan, sladak, no nije umjetan. Maska je 98% prirodnog podrijetla te ne sadrži parabene, silikone i umjetna bojila, a kosa je nakon prvog nanošenja mekana, lako se može raščešljati i stilizirati, a miris ćete osjećati i u narednim danima!

Foto: Instagram, Garnier
Objavljeno: 02.02.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p