KOSA

Otkrijte nijansu za kosu koju je najjednostavnije održavati!

Trend koji će vratiti vašu kosu u život!

Zima je period kada se baš ne odlučujemo toliko na eksperimentiranje, pogotovo kada je izgled naše kose u pitanju. Razloga za to je bezbroj, a jedan od glavnih jest taj što je kosa u ovom periodu poprilično suha, beživotna i vrlo zahtjevna za stiliziranje, pa ju tako uglavnom skrivamo ispod tople kape, odgađajući njezino šišanje što duže možemo. No, jednoličan izgled kose dovodi do određenog zasićenja, a kako smo svakim danom se bliže prvim proljetnim danima, nije naodmet imati u vidu nijansu koja će u nekoliko narednih mjeseci doživjeti pravi procvat!

Izgled naše kose poprilično nam je važan, budući da je to prva stvar koju primijetimo na nekome te je kao takva sastavni dio našeg svakodnevnog izdanja. Neurednu i otužnu kosu ne može 'izvući' ni najbolji outfit na svijetu, stoga ona zaslužuje posebnu pozornost. Iako na beauty tržištu možemo pronaći pregršt proizvoda koji bi svojim hranjivim sastojcima trebali vratiti našu kosu u život, takva vrsta njege poprilično je dugotrajna te zahtijeva od nas određeno strpljenje, s kojim se baš i ne možemo pohvaliti. Za sve one nestrpljive uvijek je najbolje rješenje promjena boje kose, pogotovo kada je riječ o nijansi koja je sama po sebi atraktivna te koja će izvući ono najbolje iz samog izgleda kose.

Nijansa koja se već na samom početku godine istaknula kao dominantna je rooted beidge nijansa, pri čijem kreiranju se koristi root smudging tehnika. Riječ je o tehnici koja se služi tehnikom nijansiranja, a koja se kreće od tamnije smeđe na korijenu, prema svjetlijim tonovima smeđe, s plavim završetkom. Ova nijansa idealna je za sve prirodne plavuše te osobe čija je prirodna boja kose svijetlo smeđa, no sigurni smo da s njome nećete pogriješiti i ako ste željni nešto veće promjene. Osim što je riječ o poželjnoj nijansi za ovu godinu, također ova nijansa ima plusić i po pitanju održavanja, budući da zahvaljujući balayage tehnici nećete morati svako malo prikrivati izrast!

Objavljeno: 11.02.2020. u 11:54
Tagovi: kosa, trendovi kosa

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p