KOSA

Otkrijte serum za kosu s kojim je frizura postojana tijekom cijelog dana

Proizvod kojeg smo testirali i oduševili se!

Moramo priznati kako je imati prekrasnu kosu za vrijeme tmurnih i kišnih dana poprilično veliki izazov. Budući da temperature još uvijek nisu toliko niske da se možemo sakriti iza trendi vunenog šešira ili tople kape, potrebno je pronaći rješenje s kojim će kosa koliko toliko biti jednostavnija za stiliziranje. Kako nam i sama vlaga ne ide u prilog kada je prekrasno stilizirana frizura u pitanju, odlučili smo isprobati proizvod koji se pokazao sjajnim rješenjem za dane koje bi inače proglasili bad hair danima.

Prekrasna frizura za vrijeme kišnih dana zasigurno je najveći izazov s kojim se svakodnevno susrećemo. Tako se najčešće na našim glavama pronađu jednostavne frizure poput visokog repa ili punđe, kao jedino rješenje koje može stati na kraj neposlušnoj kosi. No, njezino vezanje nije jedina stvar koju možete napraviti u svrhu poboljšanja njezinog izgleda, pogotovo kada u beauty svijetu postoje proizvodi čije formule su toliko sjajno osmišljene da imate svako pravo priželjkivati prekrasnu kosu baš svakog dana.

@sabinasarkka

Upravo to pruža Kérastase Elixir Ultime - Huile Original Edition Rouge, serum obogaćen s čak četiri dragocjena ulja. Možda vas ovaj podatak odgovori od njegovog testiranja, no zaista je riječ o kombinaciji ulja koja nisu teška te ne ostavljaju kosu masnom. Nakon što ste oprali kosu, nanesite ovaj proizvod u vrlo malenim količinama, fokusirajući se na same vrhove. Lagano raščešljajte kosu kako bi proizvod zahvatio i cijelu dužinu kose, a potom ju osušite sušilom kao i inače. Već nakon prvog korištenja primijetiti ćete kako je kosa mekana, sjajna i ugodnog mirisa koji se osjeća tijekom cijelog dana. Također nakon nanošenja ovog seruma kosu je znatno jednostavnije oblikovati u željenu frizuru te je ona puno otpornija na sve vremenske nepogodnosti. U galeriji smo pored ovog seruma izdvojili i druge serume koji su vrijedni testiranja, stoga prepustite svoju kosu nekim novim stručnjacima!

Ziaja Argan Tsubaki serum, L'Oreal Extraordinary Oil Treatment

Kérastase Elixir Ultime - Huile Original Edition Rouge  @sabinasarkka

Olival silikon serum za kosu, Schwarzkopf Serum za kosu Gliss Hair Repair

Foto: Instagram, Olival, Schwarzkopf, Kerastase, Ziaja, L'Oreal
Objavljeno: 30.10.2019. u 14:22
Tagovi: kosa, trendovi kosa

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p