KOSA

Otkrijte sjajan set za njegu kose o kojem se ne prestaje pričati

Set koji vrlo lako može zamijeniti stalne odlaske u omiljene frizerske salone!

Da nam je izgled kose posebno važan sjajno potvrđuju brojni preparati za njezinu njegu i stilizaciju koje možemo pronaći na svojoj kozmetičkoj polici. Naglasak na njegu posebno je stavljen za vrijeme hladnih, zimskih dana kada je kosu poprilično izazovno stilizirati zbog vlage u zraku, dok grijanje u zatvorenim prostorijama doprinosi njezinom isušivanju. Mnogi se iz navedenih razloga u ovom periodu jednostavno pozdrave sa svojim alatima za stiliziranje, no ako vam to nije opcija i ne želite zimske dane provoditi skrivajući kosu ispod kape, onda sljedeći set o kojem se ne prestaje šuškati morate testirati!

Često znamo čuti da je kosa nas najljepši ukras, a s tim se definitivno moramo složiti. Upravo kosa pruža ključnu točku na i našem cjelokupnom outfitu, a također ima utjecaj i na naše raspoloženje. Zbog nepovoljne epidemiološke situacije odlazak u omiljene frizerske salone poprilično je otežan, stoga smo svoju kosu prepustili u vlastite ruke, a kako bi rezultati bili gotovo isti kao da su našom kosom baratale ruke stručnjaka, nije naodmet imati pri ruci jedan zanimljiv set o kojem se u posljednje vrijeme ne prestaje pričati.

Riječ je o setu za oblikovanje kose Dyson Airwrap Complete Nickel Fuchsia koji je namijenjen za precizno oblikovanje kose bez ekstremne topline. U setu se nalazi nekoliko uređaja za stiliziranje, a koji se mogu koristiti za razne frizure, od kovrča, valova, sušenja kose četkom, pa sve do kreiranja staklenog izgleda kose. Osim što u jednom setu imate više različitih uređaja za stiliziranje pregršt frizura, njegova posebnost leži u pametno osmišljenoj tehnologiji koja se bazira na pari, kombinirajući vlagu iz kose i protok zraka te kontroliranu toplinu, zbog čega možete lako kreirati željenu frizuru bez da oštećujete kosu.

Zbog toga frizure će biti dugotrajnije, otpornije na vanjske utjecaje poput vlage, a kosa će zadržati svoj zdravi izgled. Također set dolazi u prikladnoj torbici, pa je izvrstan za putovanja te ga uvijek možete imati pri ruci kada poželite nešto efektniju frizuru. S druge strane, cijena nije baš prava sitnica, no ako uzmemo u obzir koliko uređaja za stiliziranje kose je do sada prošlo kroz naše ruke, a s kojima i nismo baš bili zadovoljni, ovo možemo promatrati kao jednu sjajnu investiciju koja će zasigurno trajati godinama.

Foto: Instagram
Objavljeno: 01.12.2020. u 10:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p