KOSA

Otkrijte sušilo s kojim kosa postaje mekša, sjajnija i zdravija

Znamo kako do prekrasno stilizirane kose kao iz frizerskog salona!

Za kosu često znamo reći kako je naš najljepši ukras, stoga ne iznenađuje da smo spremni i satima stajati ispred zrcala kako bi u potpunosti bili zadovoljni njezinim izgledom. No, sigurno i iz vlastitog iskustva znate da to i nije uvijek baš tako jednostavno, posebice nakon hladnog zimskog perioda koji je ostavio itekako vidljive posljedice na njezin izgled. Niske temperature, suhi zrak u grijanim prostorijama, neprestano vezanje kose u visoki rep ili nespretnu punđu te tretiranje agresivnim proizvodima, najčešći su razlozi zašto je naša kosa suha, umorna i beživotna. Zahvaljujući inovativnom beauty svijetu, koji sve češće ima rješenje za svaki naš problem, odlazak kod frizera nije jedina opcija koja nam preostaje...

Svatko od nas ima različitu rutinu njege kose, a ono što se sigurno može pronaći na baš svakoj kozmetičkoj polici je sušilo za kosu. Nerijetko smo spremni izdvojiti pozamašnu količinu novaca na proizvode za njegu kose, poput raznih ulja, maski i seruma, dok svoju pažnju i ne obraćamo baš previše na uređaje za njezino stiliziranje, što je u potpunosti pogrešno. Prekomjerno izlaganje kose izravnoj toplini prihvatili smo kao nužno zlo, no to ne mora biti tako, ponajviše zato što se danas na tržištu mogu pronaći sjajni uređaji, koji osim što prekrasno stiliziraju kosu, istovremeno ju i njeguju. Pravi primjer takvog uređaja je Philips MoistureProtect, inovativno sušilo s kojim vrlo jednostavno možete napraviti željenu frizuru te sačuvati zdrav i sjajan izgled svoje kose.

Ovaj uređaj sam imala priliku i sama isprobati, no prije nego napišem svoj dojam o samom uređaju, moram vas upoznati sa stanjem svoje kose. Kao i kod većine, moja kosa je izrazito suha, ponajviše zahvaljujući učestalom bojanju i činjenici da ju većinu dana držim zavezanu gumicom, zbog čega ona postaje sve tanja, slabija i sklona pucanju. Također ju često stiliziram raznim uređajima, ne vodeći računa o njezinoj zaštiti te mi je trenutno poprilično veliki izazov postići željenu frizuru, a da ona barem malo izgleda kao iz frizerskog salona. Njezin izgled uvelike narušava i statički elektricitet, kojeg je postalo nemoguće izbjeći, stoga me jako zanimalo kako će se kosa ponašati nakon što ju stiliziram koristeći Philips MoistureProtect.O ovom uređaju sam do sada čula samo riječi hvale, a nakon što sam ga testirala, postalo mi je sasvim jasno zašto je upravo ovo sušilo pronašlo čvrsto mjesto u rutini brojnih žena. Zahvaljujući ugrađenom senzoru za zaštitu prirodne vlažnosti kose i tehnologije koja štiti kosu od pregrijavanja, kosa nakon stiliziranja izgleda zaglađeno, sjajno i njegovano te se vrlo lako može kreirati željena frizura. Philips MoistureProtect poseban je po svojim pametnim senzorima koji detektiraju zagrijanost kose i prilagođavaju temperaturu zagrijavanja, pa tako čuvaju kosu od dodatnog isušivanja. Nadalje, ovo sušilo ima i šest prilagodljivih postavki brzine i temperature, kao i Cool Shot, mlaz hladnog zraka, za fiksiranje frizure. Zašto je to bitno? Pri regeneriranju ionima nabijeni negativni ioni učvršćuju kosu te tako zaglađuju vlasi, pružajući zdravi sjaj, pa kosa izgleda zaglađeno, bez elektriciteta.Također uz ovo sušilo nije potrebno koristiti neke druge alate za stiliziranje jer dolazi s mlaznicom za prirodan i zdrav izgled kose te difuzorom za oblikovanje kovrča.
Kako je moja kosa dosta tanka, primijetila sam da je nakon feniranja nešto voluminoznija, zbog čega svaka frizura izgleda mrvicu bolje, a moram priznati da se bijela boja i rose gold detalji na uređaju vrlo lijepo uklapaju u estetiku kupaonice.

Budući da zbog svima nam poznate situacije, sve manje obilazimo frizerske salone te se često prepuštamo u vlastite ruke, imati ovakav uređaj nadohvat ruke zaista nije naodmet, posebice kada rezultat izgleda kao da su ga radile ruke profesionalca!

Osim sušila za kosu, u liniji proizvoda Moistureprotect možete pronaći i uređaj za ravnanje kose i automatski uvijač, a više o tim proizvodima otkrijte na linku!

Foto: Doris Ostreš
Objavljeno: 13.03.2021. u 11:40
Tagovi: kosa, trendovi kosa

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p