KOSA

Otkrijte ulje za njegu kose iza kojeg stoji više od 17.000 pozitivnih recenzija!

Njega kose koja čini razliku!
Iako se sve oko nas budi te smo nekako ovih dana puni elana i dobre energije, naša kosa baš i ne izgleda tako. Zimi nam je najveći fokus stavljen na njegu kože lica te se bogatom skincare rutinom trudimo zadržati njegovu vlažnost, dok jednaki pristup baš i nemamo prema kosi koju je sada već postalo gotovo pa nemoguće stilizirati...

Ako ovih dana muku mučite s kreiranjem željene frizure, a šišanje kao takvo ne dolazi u obzir, onda je pravo vrijeme da obogatite svoju njegu kose proizvodom koji je zahvaljujući brzim i sjajnim rezultatima stvorio pravi hype na beauty sceni. Niske temperature, ali i suhi zrak u grijanim prostorijama te neprestano vezanje kose u oštre gumice ostavljaju trajne posljedice kada je njezin izgled, kao i zdravlje u pitanju, stoga je dubinska njega nešto što svakako trebate uvrstiti u svoju njegu kose. Ulja su poznata kao poprilično dragocjena u njezi ispucale i kose koja je sklona lomljenju, no jedno ulje je toliko dobro da na iza sebe ima više od 17.000 pozitivnih recenzija na popularnoj shopping adresi Amazon.

Riječ je o Olaplex No. 7 Bonding Oil, proizvodu za kojeg brojni zadovoljni kupci tvrde da je kosa nakon korištenja mekana, obnovljena te da postiže zdravi sjaj. Također, ono što je fascinantno jest to da su navedeni rezultati postignuti u roku od samo tjedan dana, a što je zaista sjajno za ovakav tip proizvoda. Ovo ulje sadrži i prepoznatljivi sastojak brenda, bis-aminopropil diglikol dimaleat, a riječ je o molekuli koja pomaže da se struktura kose ponovno poveže kada je slomljena i oštećena.

Olaplex No. 7 Bonding ulje možete koristiti na razne načine, kao redoviti tretman nakon što operete kosu, prije njezinog izlaganja toplinskom zraku ili pak kao masku gdje ćete ovo ulje isprati. Nas je ovo ulje osvojilo zato što ne stvara osjećaj težine na kosi, a nakon što ga isprobate bit će vam jasno zašto ga zovu 'tekućim zlatom'. Proizvod možete kupiti ovdje, stoga je pravo vrijeme da vratite svoju kosu u život!

Foto: Instagram
Objavljeno: 27.03.2022. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p