KOSA

Otkrili smo četku s kojom možete savršeno isfenirati kosu za samo 10 minuta!

Do odlične frizure koja je gotova za čas!

Lijepa i njegovana kosa neki su od imperativa dobrog izgleda, ali možemo se složiti da ponekad jednostavno nemamo vremena za dugotrajno stiliziranje. Isto tako, osim nedostatka vremena, nismo niti vješti poput frizera, ali čini se da 'problemima' sada dolazi kraj jer na tržištu postoji odlična grijana četka za kosu uz čiju pomoć možete stilizirati bujno isfeniranu kosu baš kao iz frizerskog salona.

Riječ je o četki B.R.U.S.H. koja je toliko jednostavna i praktična za korištenje da ne ostavlja mogućnost pogrješci. Naime, ova četka pomaže zagladiti i oblikovati kosu koja će potom izgledati vrlo podatno i voluminizirano, a možete napraviti i lagane kovrče koje kada ih počešljate, postaju lagani zavodljivi valovi. Ova četka je odličan saveznik za sve one koji brzo i efikasno žele doći do besprijekorne frizure te ovisno o dužini i gustoći kose, u svega 10-ak minuta zablistati na najbolji mogući način!

Osim što je praktična za korištenje, B.R.U.S.H. grijana četka obogaćena je keratinom te uljima argana i makadamije koji su utisnuti u četki, a koji kosi prilikom stiliziranja pružaju odgovarajuću njegu i zaštitu. Četka se koristi na dobro osušenu kosu, a dostupna je u dvije veličine, 30 mm i 40 mm, stoga što prije odaberite onu koja najbolje pristaje vašem tipu kose jer smo sigurni da ćete se na prvu zaljubiti u sve prednosti ovog odličnog i funkcionalnog uređaja!

Četku možete nabaviti putem sljedećeg linka!

B.R.U.S.H. grijana četka

Foto: Instagram, Fabula de Forma
Objavljeno: 14.08.2022. u 11:23

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p