KOSA

Ova frizura apsolutni je hit na društvenim mrežama jer je kao stvorena za dane kada vam se ne pere kosa!

Hit frizura koju obožavamo nositi!
Poznato je da se s vremena na vrijeme pojavi frizura koja u potpunosti osvoji baš sve društvene mreže, a ovoga puta je to za rukom pošlo jednoj jednostavnoj frizuri zahvaljujući kojoj možemo odgoditi još nekoliko dana do novog pranja kose!

Ako ste ovih dana barem jednom zakoračili na popularnu društvenu mrežu TikTok, sigurni smo da niste mogli ne primijetiti jednu frizuru koja je u vrlo kratkom vremenu postala viralna. Riječ je o slicked back bun frizuri, a koju je popularizirala prekrasna Bella Hadid. Ovu frizuru volimo jer divno naglašava crte lica te djeluje kao da se oko nje i nismo baš previše trudili. Također, ova preslatka frizura idealna je za baš sve prigode, od casual šetnje gradom, pa sve do elegantnih izdanja dostojnih crvenog tepiha. Omiljena je i u ljetnim mjesecima jer drži kosu s lica, kao i svaku vlas na mjestu, stoga ne postoji razlog da ju i sami ne testirate!

Za razliku od nekih drugih frizura, ovu ćete najbolje napraviti s neopranom, masnom kosom jer ju je lakše stilizirati. Za početak razdvojite kosu po sredini i od ostatka kose odvojite prednja dva pramena debljine tri prsta. Ostatak kose zavežite u rep, a zatim napravite punđu pomoću druge gumice za kosu. Dva prednja pramena koja ste izdvojili od ostatka kose zaližite prema otraga i ostatak omotajte oko punđe. Kosu zagladite gelom i lakom za kosu kako bi izbjegli sve dlačice koje strše. Kako bi što lakše kreirali ovu hit frizuru, u nastavku smo izdvojili nekoliko tutorial videa koji će vas provesti korak kroz korak do same frizure!

@dekotathompson Highly requested slick bun tutorial that will stay in all day 🤍 #slickbun #slickbuntutorial ♬ Surf - Mac Miller
@ashlynnrudzinski #slickbun #hairtok ♬ original sound - Lily Kincade
@melisekrem Sleek Bun Tutorial ✨ #sleekbun #cleangirlhair #cleangirlhairstyle #hairtutorial ♬ Say It Right - Sped Up Remix - Nelly Furtado & Speed Radio
Foto: Instagram, TikTok
Objavljeno: 01.08.2022. u 15:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p