KOSA

Ova hit frizura bit će omiljena u 2022. godini, a posebno će ju obožavati tanka kosa

Frizura koja savršeno pristaje baš svima!
Polako, ali sigurno približavamo se kraju još jedne izazovne godine, a ono za čime najčešće čeznemo u ovom periodu godine jest promjena. Iako o promjenama najviše pričamo u kontekstu nekih životnih navika, one vizualne promjene itekako utječu na naše cjelokupno raspoloženje i na to kako se osjećamo u vlastitoj koži, a pogotovo kada to pričamo u kontekstu promjene frizure...

Stiliziranje kose nešto je čemu gotovo svakodnevno pridajemo puno pozornosti. Kreirati željenu frizuru posebno je veliki izazov zimi kada je kosa zbog stalne vlage u zraku neposlušna i zahtjevna, a što najviše dolazi do izražaja kada govorimo o tankoj kosi bez volumena. Tanka kosa nerijetko se povezuje s beživotnim izgledom koji je daleko od onog voluminoznog efekta kojem toliko težimo, a njezin valovit i gust izgled izazovno je postići čak i uz najučinkovitije proizvode za stiliziranje. Upravo zato je važno na koji način i kako šišamo kosu jer se zapravo tajna svake dobre frizure krije u savršenom rezu. Kao hit frizura za nadolazeću 2022. godinu istaknula se stepenasto ošišana kosa, a koja je žarila i palila beauty scenom sedamdesetih godina. Riječ je o pomalo neurednom, prirodno razbarušenom stylingu te spoju nešto dužih šiški, a koji pak laska baš svakom obliku lica.

Ova frizura idealna je za sve one koji ne žele izgubiti na dužini kose, ali ju svejedno žele osvježiti te maknuti njezine ispucale vrhove. U nastavku smo izdvojili nekoliko inspiracija koje ćete sigurno rado pokazati svom frizeru sljedeći put kada će vas šišati te s koje će osvježiti baš svaki vaš look!

Foto: Instagram
Objavljeno: 14.12.2021. u 11:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p