KOSA

Ovaj genijalan trik za prekrasne kovrče bez uređaja morate isprobati!

Brzo i jednostavno do prekrasnih kovrča!

Za vrijeme vrućih ljetnih mjeseci zaista nemamo vremena niti volje stajati ispred zrcala i oblikovati željenu frizuru aparatima za oblikovanje kose. S druge strane, to nije razlog da jedina ljetna frizura koju nosimo bude neuredna punđa ili visoki rep, pogotovo kada postoji sjajan trik za oblikovanje prekrasnih kovrči o kojem cijeli TikTok ne prestaje pričati!

Već odavno smo se naviknuli na ideju da je TikTok nova riznica sjajnih modnih i beauty savjeta, a ovih dana je postalo nemoguće kročiti na popularnu društvenu mrežu i ne vidjeti jedan sjajan trik za prekrasne kovrče za koji vam nije potrebna niti pegla, kao ni figaro, već samo dvije čarape i gumica za kosu. Pomalo neobičan alat na prvu, no riječ je o tehnici koja zaista pruža genijalne rezultate. Za početak kosa mora biti gotovo pa suha kako bi se kovrče što bolje 'primile', a zatim ju podijelite na dva dijela, duž razdjeljka na sredini. Uzimajte pramen po pramen od samog lica i omotajte ga oko čarapu, svaki put uzimajući sve više kose. Na kraju dobivenu pletenicu zavežite gumicom za kosu i postupak ponovite na drugoj stani. Rezultat su prekrasne, voluminozne kovrče koje izgledaju kao da ste ih satima stilizirali uređajem.

Kako bi cijeli postupak napravili što uspješnije, u nastavku smo izdvojili nekoliko popularnih TikTok videa koji će vas provesti kroz svaki korak ove genijalne frizure!

@sophiebarkleyy How am I just trying this now ?!? 😍👸🏼 The easiest and cutest heatless curls I cannnn’ttttt deal 🤩🤩🤩🤩 #heatlesscurls #sockcurls #viralhairtrend #viralhair #servinghair ♬ its you its You its all for you - 𝐛𝐫𝐨𝐨𝐤𝐥𝐲𝐧 𝐫𝐨𝐬𝐞𝐬
@asianndra Reply to @rio.makino ♬ original sound - alxandra
@piperlilyp I had these in for only an hour and a half and these were the results✨ #fyp #hair #hairtutorial #sockcurl #sockcurlresults ♬ Stay With Me - Calvin Harris, Justin Timberlake, Halsey & Pharrell Williams
Foto: Instagram, TikTok
Objavljeno: 06.08.2022. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p