KOSA

Ovaj jednostavan trik za kovrče bez topline osvojio je TikTok

Frizura kao iz salona bez puno truda
Ljeti nam zaista ne pada na pamet koristiti toplinske uređaje za stiliziranje kose jer za to nemamo jednostavno energije, volje niti vremena. No to ne znači da se moramo odreći prekrasnog izgleda kose, pogotovo kada postoje jednostavni i brzi trikovi za oblikovanje zanosnih kovrči, a ovaj koji smo izdvojili u nastavku stvorio je pravi hype na TikToku.

I dok je neke trendove na TikToku najbolje zaobići u širokom luku, pojedini su toliko dobro i efikasni da baš nikoga ne ostavljaju ravnodušnima. Pravi dokaz je i ovaj jednostavan trik za oblikovanje zanosnih kovrči, a za koji su vam potrebna dva viklera, uvijača ili pak dobro napunjene čarape.

@yeshipolitoo Drafts incomingggg 🤩 sharing the last if my DIY overnight blowout method bc were really close to @overnightblowout dropping! It’s been a longer process than we anticipated but its going to be about within the next weeks!!! Omgggg #overnightcurls #overnightblowout #blowouttutorial #heatlesscurls #heatlessblowout #heatlesshair #hairtok #leggingcurls #heatlesscurlstutorial #overnighthairstyles #blowout #hairblowouthacks #hairblowouttutorial #trianglemethodhair ♬ Love me transition - Zuzi

Kako uviti kosu za kovrče s prekrasnim volumenom?

Tajna ovog trika leži u njegovoj jednostavnosti; ono što je važno prije samog kovrčanja jest to da je kosa oprana, ali dobro posušena, dakle nikako ovaj trik nemojte testirati na mokroj ili polusuhoj kosi jer će biti preteška za stvaranje ovog 'wow' efekta koji želimo postići. Nadalje, stiliziranje je vrlo jednostavno, potrebno je odvojiti jedan sloj kose (onaj prednji) od stražnjeg te svaki zasebno uvinuti u isti smjer, odnosno onaj unutarnji. Za najbolje rezultate ostavite kosu uvijenu preko noći, a ujutro uživajte u prekrasnim kovrčama s volumenom koje će se sigurno sjajno uklopiti u svaki vaš outfit!

@lea_hoang

voluminous silky soft curls that stay all day with the sock curl method ✨

♬ Originalton - †
Foto: Instagram, TikTok
Objavljeno: 07.08.2023. u 11:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p