KOSA

Ovaj sjajan trik sa sušilom za kosu koji pruža prekrasan volumen baš svakoj frizuri morate isprobati

Znamo kako brzo i jednostavno kreirati prekrasnu frizuru

Sigurni smo da ćete se složiti kako se iza baš svake frizure nalazi dobar volumen, a što je ujedno i najveći izazov za postići. Kosa je nakon zime suha, beživotna i nemoguća za stiliziranje, stoga nije naodmet imati pokoji trik u rukavu koji će vratiti u život baš svaku kosu, pa i onu najtvrdoglaviju!

Stiliziranje kose nešto je što nam oduzima poprilično puno vremena, pogotovo kada želimo zamaskirati njezina oštećenja i neugledan izgled kroz nešto efektnije frizure. Budući da je kosa ključna točka na i baš svakog našeg izdanja te ima mogućnost transformirati cjelokupni outfit, nije naodmet uložiti nešto više truda kako bi svaka vlas bila na svom mjestu te tako laskala našem izgledu. Kao stavka koju najčešće želimo postići u kreiranju idealne frizure ističe se volumen. Nekada su žene volumen postizale četkom i lakom za kosom, a što i nije baš bilo najsretnije rješenje jer bi nerijetko ljepljivi lak za kosu stvorio upravo suprotan efekt od onog željenog. Također, tehnika tapiranja s lakom za kosu može pružiti željeni efekt, ali će istovremeno oštetiti strukturu vlasi što definitivno nije nešto što volimo vidjeti na svojoj kosi.

Trik o kojem društvene mreže ne prestaju pričati

Sigurno ste do sada primijetili da se s vremena na vrijeme pojavi pokoji trik na društvenim mrežama oko kojeg se stvori pravi hype, a ovoga puta je u pitanju stiliziranje kose i formiranje njezinog volumena. Zapravo svaki tip kose može imati prekrasan volumen, bez obzira na oštećenost i generalno stanje kose, a za što vam je potreban jedan češalj i sušilo za kosu. Suhu kosu je potrebno četkom pritisnuti uz sam vrh glave te ju sušilom prvo sušiti nekoliko minuta vrućim zrakom, a zatim hladnim. Ovom tehnikom postići ćete prekrasan volumen te zaboraviti na minute provedene u tapiranju i lakiranju kose. U nastavku smo izdvojili video koji će vas provesti kroz svaki korak stvaranja voluminoznog efekta na kosi, stoga ne postoji razlog da ovaj trik i sami ne isprobate!

Foto: Instagram
Objavljeno: 09.03.2023. u 12:35

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p