KOSA

Ovo je 5 najboljih maski za jaču i sjajniju kosu!

Proizvodi koje će vaša kosa obožavati!

Kvalitetni proizvodi koji odgovaraju vašoj kosi iznimno su važni ako želite postići zdrav i sjajan izgled. Oni su odlična nadopuna zdravom načinu života i prehrani bogatoj hranjivim tvarima i mineralima koja je ključna, ako želite imati snažnu kosu. Osim šampona i ostalih preparata za njegu kose, maske za kosu su izvrsna opcija kada naša kosa nije u svom najboljem izdanju zbog izloženosti stiliziranju i vanjskim utjecajima.

Bez obzira kakav tip kose imali i koliko je često stilizirate, ispucani vrhovi i manja oštećenja će se sigurno pojaviti. Maska za kosu je savršen tretman kojim ćete lako eliminirati manja ili veća oštećenja bez odlaska frizeru. Ovi preparati su bogatiji i intenzivniji u njezi kose od regeneratora, a ako želite svojoj kosi vratiti sjaj i snagu koju je možda izgubila zbog tretmana bojom, vrućine, sunca i sl., dobra ideja je uvrstiti masku u svoju rutinu pranja kose. Kako biste saznali što vašoj kosi uistinu treba, preporučujemo da se posavjetuje sa svojim frizerom. Dobra maska za kosu trebala bi odgovoriti na potrebe vaše kose, to može biti hidratacija, obnavljanje čvrstoće ili zaglađivanje te bi trebala sadržavati barem jedno ulje bogato proteinima. 

Među maskama koje će učiniti upravo to, osnažiti i zagladiti vašu kosu izdvojili smo proizvode poput L’Oréal Pro Longer maske namijenjene učvršćivanju oštećene kose. Isto tako jedan od najbolje ocijenjenih proizvoda kada se radi o vraćanju snage vlasima je Olaplex N°8, tretman koji će intenzivno hidratizirati, poboljšati čvrstoću i samim time zagladiti kosu. Maska koja ne silazi s lista favorita i vraća u život jako oštećenu kosu je Kérastase Résistance Masque Thérapiste, a pogodna je za sve vrste vlasišta i tipove kose. U nastavku ćete pronaći ostatak naših favorita s kojima će vaša kosa ponovno zablistati!

L’Oréal ProfessionnelSerie Expert Pro Longer, Olaplex N°8 Bond Intense Moisture Mask

Kérastase Résistance Masque Thérapiste

Aveda Botanical Repair Intensive Strengthening Masque, Moroccanoil Hydration

 

 

 

Foto: Instagram, L’Oréal Professionnel, Moroccanoil, Olaplex, Kérastase, Aveda  

Objavljeno: 17.01.2023. u 14:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p