KOSA

Otkrijte frizuru koja je u svega nekoliko dana pokorila TikTok

Omiljena frizura idealna za ljetne mjesece
Ako ste ovih dana barem jednom zakoračili na popularu društvenu mrežu TikTok, a kojoj nije dugo trebalo da postane središte najaktualnijih modnih i beauty trendova, sigurno vam nije ispod radara prošla frizura za koju mnogi tvrde da će obilježiti ovu ljetnu sezonu. Riječ je o 'scandinavian hairline' frizuri koja na ovoj popularnoj društvenoj mreži broji više od 23 milijuna pregleda te se vrlo brzo pronašla i na našoj 'wish' listi!

Skandinavski stil oduvijek je bio nepresušan izvor inspiracije; bilo da je riječ o modnom izričaju gdje nas streetstyle ove zemlje ne prestaje inspirirati, beauty segmentu koji neprestano iznenađuje nekim novim trendovima ili pak uređenje doma koje je sve samo ne dosadno i monotono. Ovoga puta skandinavski trend 'preselio' se na našu kosu, pa je tako nastala frizura za koju mnogi tvrde da će obilježiti ljeto!

O čemu je točno riječ?

Baš kao što joj i samo ime kaže, scandinavian hairline je frizura koja uključuje novu tehniku bojanja kose, inspiriranu svjetlom puti i plavom kosom po kojoj su Skandinavci poznati. U ovoj tehnici se kosa posvjetljuje uz okvir lica, a zbog čega baby hair dobiva svjež, prekrasan izgled, karakterističan za Skandinavce. Također, ovaj trend nije rezerviran samo za plavu kosu jer se prekrasan i prirodan efekt može postići i na onoj smeđoj. Ono što je važno jest to da se linija kose što prirodnije stopi sa samom bojom koja bi trebala biti nijansu do dvije svjetlija od ostatka kose. Sigurni smo da će i vas ovaj trend osvojiti jednako kao što je osvojio i cijeli TikTok!

@quecolour no-bleach scandi hairline technique #fyp #naturalbrunette #haircolourist ♬ Belong to You - Sabrina Claudio
@theparlr When the client wants to be bright around her roots so we tried this new trend and it did not disappoint 👸🏼✨ #blondehair #blondehairinspo #hairlinecheck #blondehairstyles #blondesdoitbetter #wetbalayage #haircolor ♬ suono originale - Freddie Mercury
Foto: TikTok, Instagram
Objavljeno: 02.08.2023. u 16:04
Tagovi: kosa, trendovi kosa

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p