KOSA

Ovo je najbolji šampon za masnu kosu koji trenutno možete kupiti!

Proizvod koji nema lošu recenziju!

Masno vlasište jedan je od uobičajenih problema s kojim se susreće svaka druga žena. Razlog zašto se vlasište brzo masti je povećano lučenje sebuma koje može biti uzrokovano različitim faktorima. Svi koji se bore s ovim problemom jako dobro znaju da je pronaći adekvatne preparate vrlo teško jer velika većina riješi jedan problem, no potencira drugi. Ipak, na tržištu postoji šampon namijenjen masnoj kosi za kojeg nismo pronašli niti jednu kritiku.

Kao što smo spomenuli, pronaći šampon za masno vlasište koji ‘ubije’ sebum, ali pritom ne isušuje vrhove zvuči nemoguće, no Kérastase Specifique Bain Divalent pokazao se kao pun pogodak s kojim nema greške. Naime, riječ je o šamponu koji u svom sastavu ne sadrži silikon te vlasištu vraća ravnotežu, rješava problem prhuti i potrebe za svakodnevnim pranjem kose. Ono što je najveća posebnost ovog šampona jest činjenica da je napravljen tako da ostatak kose ne poprima beživotan suhi izgled, već naprotiv kreira lepršavu kosu koje je sjajna, podatna i bujna. Prilikom korištenja primijetiti ćete da šampon hladi vlasište, a to je zato što sadrži mentol koji djeluje vrlo umirujuće i osvježavajuće, a vašoj kosi poraduje svjež miris koji se osjeti sve do sljedećeg pranja.

Kérastase Specifique Bain Divalent najbolje je koristiti u kombinaciji s regeneratorom iz iste linije, a nije naodmet niti jednom tjedno napraviti kvalitetan piling vlasišta kako biste u potpunosti odstranili tragove proizvoda za stiliziranje i tjeme njegovali na pravi način. Što se tiče naošenja Kérastase Specifique Bain Divalent šampona, sugeriramo da ga koriste dva puta tjedno i prilikom pranja temeljito umasirate u vlasište te jako dobro isperete kako u korijenu kose ne bi ostalo proizvoda.

Kérastase Specifique Bain Divalent

Foto: Instagram, Kérastase
Objavljeno: 23.05.2023. u 12:07

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p