KOSA

Znamo koja je frizura najpoželjnija za sve svečane prigode!

Inspiracija ravno s oskarovskog tepiha!

Početak proljeća je početak sezone posebnih prigoda kao što su vjenčanja i poslovna te zabavna događanja. Takve prilike zahtijevaju određeni dress code kojeg u stopu prate frizura i šminka. Zato smo odlučili otkriti koja je to frizura jako jednostavna, izrazito elegantna i takva da može funkcionirati s različitim odjevnim kombinacijama. Gdje drugdje potražiti inspiraciju, nego na otmjenijim crvenim tepisima poput onog oskarovskog kojeg smo pratili prošli vikend.

Među trendovima u stiliziranju kose u posljednje vrijeme sve češće viđamo različite varijacije slick back look-ova. Slick back look može značiti nekoliko stvari. Jedna varijacija je frizura gdje je čitava kosa zalizana unatrag i puštena, dok je drugi način na koji možete nositi ovu frizuru zalizani rep ili punđa. Također, možete se poigrati i tako da pola kose podignete i zaližete dok druga poslovica ostaje raspuštena.

Jednostavnost koja odiše elegancijom!

Odlučite li se za posjet frizerskom salonu, vjerujemo da će vam svaki frizer ili frizerka u trenu moći ispuniti želju ako im pokažete nekoliko referentnih fotografija. S druge strane, slick back frizuru možete lako postići samostalno kod kuće. Sve što vam treba je nekoliko osnovnih proizvoda za stiliziranje poput laka za kosu i gela te jedan gušći češalj s kojim ćete obuzdati tzv. baby hair za besprijekorne rezultate.

Prednost zalizane frizure je prvenstveno njena jednostavnost, a zatim upečatljiv i chic dojam koji ostavlja. Jednako tako, dobra je opcija i kao svakodnevna frizura koja omogućuje duže pauze između pranja kose. Ova prekrasna i moderna frizura pun je pogodak jer će istaknuti vaše crte lica, a s lakoćom će se uklopiti u doslovno svaku svečanu kombinaciju!

@nicolecarlsonxo easy slick back bun 😍 #hairstyle #hairstyles #hairstyletutorial #slickbackbun #cleangirlaesthetic #momsoftiktok #hair #dae #daehair ♬ Collide (sped up) - Justine Skye
Foto: Instagram, TikTok
Objavljeno: 18.03.2023. u 15:10
Tagovi: frizura

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p