KOSA

Ovo je šampon kojeg obožavaju sve plavuše, a s kojim možete imati predivnu svilenu kosu!

Šampon za kojeg se čuju samo riječi hvale!

Pronaći odgovarajući šampon za kosu nerijetko je velik izazov, a pogotovo pridodamo li svemu i bojanu plavu kosu. Naime, zadržati sjaj, a istovremeno ne isušiti vrhove ili pak stvoriti masan dojam, samo su neki od problema kojima je vrlo lako doskočiti uz pomoć kvalitetnog šampona, a srećom, mi smo pronašli jedan koji je zadovoljio baš sva očekivanja.

BLONDE.ANGEL.WASH je šampon brenda Kevin Murphy koji je osvojio brojne plavuše diljem svijeta, a sve zato što kosi pruža izrazitu njegu, ali i atraktivan izgled. Ovaj šampon čisti i posvjetljuje kosu, a u tom procesu ublažava neželjene narančaste tonove koji se mogu pojaviti kad boja krene gubiti na svojoj punini. Isto tako, BLONDE.ANGEL.WASH možete korisiti na svim svjetlijim tonovima pa je tako prikladan za korištenje onima sa svjetlo smeđom kosom ili pramenovima jer regenerira boju i daje joj svjež sjaj koji traje danima.

Što se tiče nanošenja, proces je krajnje jednostavan i jednak kao i kod ostalih šampona, a zbog svojih njegujućih sastojaka, želite li kosu što prije regenerirati, možete ga koristiti svaki dan jer neće lomiti niti isušiti vlasi. Također, ovaj šampon ne sadrži nikakve sulfate niti parabene te nije testiran na životinjama, stoga imate li svjetlu kosu koju želite što druže zadržati sjajnom i podatnom, BLONDE.ANGEL.WASH se mora pronaći na vašoj kozmetičkoj polici!

Foto: Instagram, Kevin Murphy
Objavljeno: 08.07.2021. u 01:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p