KOSA

Ovo su najbolji proizvodi za rast kose koje morate probati!

Proizvodi bez greške!
Gotovo svaka žena u jednom trenutku svog života rast kose smatra prioritetom; Bilo da je to zato što jedva čekate da vam naraste vaša kratko ošišana kosa ili pak zato što primjećujete da vam se kosa sama po sebi prorijedila - rast kose jedan je od najtraženijih beauty pothvata o kojemu se u beauty svijetu ne prestaje pričati.

Ono što treba razjasniti na samom početku jest da na tržištu ne postoji proizvod ili lijek koji stvara nove folikule dlake na vašem tjemenu, stoga je i sam pojam “rast” pomalo pogrešan i upitan. No, ono što proizvodi za rast kose čine jest stimuliraju folikule te osiguravaju optimalne uvjete za formiranje kose, i to tako da opskrbljuju vašu kosu esencijalnim hranjivim tvarima koji na koncu rezultiraju vidljivim rastom kose. Ako je gubitak kose povezan s vanjskim čimbenicima kao što su stres ili loša prehrana, svakako potražite proizvode koji uključuju sastojke poput peptida, kofeina, ružmarina, korijena đumbira, crvene djeteline i lista bosiljka. Za gubitak kose koja je rezultat menopauze, liječnici i dermatolozi savjetuju proizvode s minoksidilom, no imajte na umu da ćete maksimalnu vrijednost proizvoda izvući jedino ako pripazite na nedostatke u svakoj prehrani, a koja bi trebala sadržavati biotin, cink, selen i željezo - minerale koji igraju ključnu ulogu u rastu kose.

 
Valja naglasiti da je, ako je gubitak kose ozbiljan problem, najvažnije posjetiti zdravstvenog stručnjaka koji će vam zasigurno pomoći da bolje razumijete svoje sljedeće korake. A ako jednostavno želite postići bujniju, zdraviju i dužu kosu, došli ste na pravo mjesto! Upravo zato, u nastavku članka izdvojili smo 6 najprodavanijih proizvoda za rast kose koji nižu samo pozitivne recenzije i koje se definitivno isplati probati!

Dr. Santé Anti Hair Loss, Dermedic Capilarte

 Olival piskavica i ružmarin losion

 Kallos Biotin, Green Pharmacy Hair Care Horsetail

 WoodenSpoon Therapy Hair Growth

Foto: Instagram, Olival, WoodenSpoon, Kallos, Green Pharmacy, Dermedic, Dr. Sante
Objavljeno: 01.12.2022. u 15:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p