KOSA

Ovo su najbolji trikovi s TikToka za postizanje besprijekornih kovrči bez topline

Frizura koja funkcionira u svim prilikama

Poprilično smo sigurni da se i u vašoj bazi spremljenih videa s TikToka nalazi hrpa trikova za njegu i stiliziranje kose, posebno kada se radi o trikovima koji ne uključuju primjenu topline. Tretiranje kose na ovaj način, ne samo da je bolje za održavanje zdravog izgleda, već je s dolaskom toplijeg vremena i praktičnije. Baš zato smo odlučili izdvojiti najbolje na koje smo naišli.

Volumen i kovrče su aktualni trendovi za ovo ljeto, no zapravo radi se o bezvremenskim frizurama koje odlično izgledaju u posebnim, ali i u svakodnevnim prilikama. Upravo zato na TikToku vlada pravi hype oko postizanja kovrči bez uređaja za stiliziranje, preko noći ili pak s različitim pristupačnim verzijama viklera.

Kovrče s remenom od kućnog ogrtača

Ovaj TikTok hack prisutan je već duže vrijeme, ali sudeći po rezultatima onih koji su ga isprobali, učinkovit je. Iako se na raznim stranicama mogu kupiti prava pomagala za ovaj trik, jednako dobro će funkcionirati i s običnim komadom tkanine koji imate na svom kućnom ogrtaču. Tajna u namatanju kose na remen je da svaki pud dodajete manje pramenove kose za bolji efekt.

@abbeyyung the only way to heatless curl #heatlesscurls #heatlesscurl #heatlesscurlstutorial #heatlesscurlshack ♬ original sound - Abbey Yung

'Fen frizura' preko noći

Radi se o jednom od novijih trendova koji vam možda neće dati izražene kovrče, ali će osigurati volumen u kosi uz valoviti izgled. Podijelite kosu u dva sloja - gornji i donji. Gornji dio kose potrebno je uviti prema licu pomoću figara ili pegle te ga poprskati lakom za kosu. Zatim uvijte prema unutra oko čarape napunjene s nekoliko savitljivih viklera. Isto ponovite i s donjim slojem kose i spremni ste za spavanje i buđenje s frizurom kao iz salona.

@yeshipolitoo sock overnight blowout results + “how to” is on my blowout method playlist. Top @misslolaofficial #overnightblowoutresults #overnightcurls #overnightblowout #blowouttutorial #heatlesscurls #heatlessblowout #heatlesshair #hairtok #leggingcurls #heatlesscurlstutorial #overnighthairstyles #blowout #hairblowouthacks #hairblowouttutorial #trianglemethodhair #sockcurls ♬ Lucky Girl

Lagane kovrče s dvije čarape

Laganu ljetnu frizuru možete postići s ovim jednostavnim trikom. Kosu podijelite na dvije strane zatim na svaki dio gumicom za kosu pričvrstite čarapu oko koje ćete omotati cijeli pramen kose tako da otvor bude na donjoj strani. Tako omotanu kosu stavite u čarapu i ostavite nekoliko sati za lagane valove.

@sophiebarkleyy How am I just trying this now ?!? 😍👸🏼 The easiest and cutest heatless curls I cannnn’ttttt deal 🤩🤩🤩🤩 #heatlesscurls #sockcurls #viralhairtrend #viralhair #servinghair ♬ its you its You its all for you - 𝐛𝐫𝐨𝐨𝐤𝐥𝐲𝐧 𝐫𝐨𝐬𝐞𝐬

Kopče za volumen

Još jedan TikTok trend koji će vam osigurati genijalan volumen, a možete ga kombinirati s bilo kojom prethodnom metodom su kopče nalik viklerima koje se postavljaju uz korijen kao što je prikazano u videu. Ove korisne spravice možete naručiti preko Amazona i sličnih stranica, no jedna Tik Tokerica je doskočila ovome i uz pomoć dva viklera i duge kopče postigla isti efekt.

@southernwestsunshine Volume clips crash course 🤓 #bighair #volumetutorial #volumeclips ♬ original sound - southernwestsunshine
Foto: TikTok, Instagram
Objavljeno: 09.06.2023. u 13:05
Tagovi: kosa

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p