KOSA

Ovo su proizvodi s kojima ćete imati predivnu bujnu kosu!

Dodatci njezi kose koji čine razliku!

Sjajna, duga i zdrava kosa san je mnogih. No, postići i održavati takav izgled kose nekada nije nimalo lagan zadatak. Stil života, prehrana, stres i mnogi drugi faktori mogu utjecati na to da naša kosa ne izgleda baš. Ako ste se ikada suočili s gubitkom i slabljenjem kose, znate koliko to može utjecati na samopouzdanje, ipak taj problem nije ne rješiv i postoji nekoliko načina kako kosi vratiti zdrav i sjajan izgled!

Prije svega želimo istaknuti da je posjet dermatologu korak koji ne biste trebali preskočiti ako se suočavate s ozbiljnim problemima vlasišta, opadanja kose, slabljenja kose i sličnih tegoba. Ako ste pak primijetili neke manje promjene određeni dodatci prehrani koji sadrže kvalitetne sastojke mogu transformirati izgled kose ako se pridržavate uputa korištenja i budete ustrajni u primjeni. Naravno, prije ovog koraka se također posavjetujte s liječnikom kako biste saznali postoje li neke prepreke za uzimanje određenih dodataka.

Među najkorisnijim sastojcima koji mogu pozitivno utjecati na zdravlje kose nalaze se vitamini A, C, E, esencijalne masne kiseline poput Omega-3, MSM, magnezij, keratin, biotin i svima već poznati kolagen. Većinu ovih sastojaka možete implementirati i kroz prehranu kao što je primjerice avokado ili losos koji su izvor dobrih masnih kiselina. Što se tiče vitamina, najidealniji način unošenja je kroz prehranu, a izvor spomenutih vitamina pronaći ćete u batatu, kelju, bobičastom voću, agrumima, bademima,... Nerijetko naša prehrana jednostavno ne zadovoljava razinu dnevnog unosa ovih hranjivih tvari, pa su dodatci prehrani bazirane na prirodnim sastojcima odlično rješenje. U galeriji možete pronaći najbolje dodatke koji će vam pomoći na putu do zdrave i sjajne kose!

Solgar Skin Nails formula za normalnu funkciju kože, kose i noktiju, Ducray Anacaps Tri-Aktiv protiv ispadanja kose

Viviscal dodatak prehrani za rast kose, Hairfinity Healthy Hair Vitamins

Merz Spezial kapsule za kosu, Solgar Biotin esencijalni koenzim za energiju

Foto: Instagram, Solgar, Viviscal, Merz Spezial, Ducray, Hairfinity
Objavljeno: 15.02.2023. u 11:39
Tagovi: kosa

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p