KOSA

Ovo ulje za njegu kose proglasili ste najboljim na tržištu

FHR 'Holy Grail' - ulje za kosu koje je 'zaradilo' najveći broj vaših glasova

Kada govorimo o njezi kose, najčešće se ona svodi na proizvode koji su nezaobilazni dio održavanja svakodnevne higijene - šampon i regenerator. S vremena na vrijeme svoju kosu počastimo tretmanom njegujuće maske koja cijelu priču dodatno zaokružuje, no ono bez čega niti jedna njega nije zaista potpuna su hranjiva ulja za kosu - proizvod koji će vratiti u život i onu najoštećeniju kosu!

Ne tako davno ideja da na svoju kosu nanosimo proizvode teške, uljne teksture bila je u potpunosti nezamisliva! Tako mnogi strahuju od toga da će ulje zamastiti samu kosu ili ju pak otežati, pa će samim time izgubiti potreban volumen. Danas je na tržištu situacija znatno drugačija jer imamo na raspolaganju ulja čije su formule nešto laganije, ali jednako učinkovite, pa tako ne postoji niti jedan opravdan razlog da ovaj proizvod ne uvrstimo u svoju rutinu njege. Prednosti korištenja ulja u njezi kose zaista su brojne, pa se tako koriste kao sredstvo za zaštitu od topline, kao tretman njege preko noći ili kao dio svakodnevne njege.

Koje ulje uvrstiti u svoju kolekciju?

Kako se danas na tržištu može pronaći pregršt ulja za njegu kose, upravo je ova kategorija postala dio naše FHR 'Holy Grail' rubrike, a u kojoj svaku drugu subotu, na našem Instagram profilu, tražimo onaj 'it' proizvod koji niti jedan drugi ne može zamijeniti, niti mu konkurirati. Ovoga puta su se u užem izboru pronašli sjajni proizvodi L'Oréal Paris Elseve ulje za oštećenu kosu, Olaplex ulje za kosu, Kérastase Elixir Ultime L'huile Originale i L'Huile de Leonor Greyl, dok je najveći broj vaših glasova 'zaradio' Kérastase Elixir Ultime L'huile Originale.Ovo regenerirajuće ulje idealno je za baš svaki tip kose jer obnavlja njezinu prirodnu snagu, dubinski ju hrani te će kosa nakon korištenja biti savršeno glatka i sjajna. Osim što će zacijeliti ispucale vrhove i zagladiti kosu, pružit će i 96-satnu zaštitu od kovrčanja pri 80 % vlažnosti zraka te je sjajna zaštita od topline do temperature od 230 °C, stoga je apsolutni must prilikom korištenja toplinskih uređaja. Ovo ulje ćete obožavati ako imate problema s oblikovanjem željene frizure, a ono što je bitno napomenuti kod njegovog korištenja jest ne pretjerati s količinom. Jedna doza ulja dovoljna je za njegu cijele kose, a možete ga koristiti na mokroj i suhoj, od sredine, pa sve do vrhova, i to prije pranja, feniranja ili za stiliziranje. Definitivno su brojni načini korištenja ovog sjajnog proizvoda, stoga neka se pronađe i u vašoj rutini njege!

Kérastase Elixir Ultime L'huile Originale

Foto: Instagram, Kerastase
Objavljeno: 20.03.2023. u 12:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p