KOSA

Ovog proljeća nosimo najpopularniju Rachel Green frizuru!

Neki look-ovi su toliko dobri da zaslužuju povratak!

Proljeće kao godišnje doba koje donosi nove početke i razdoblje kada raščišćavamo svoj životni prostor, idealno je i za promjenu frizure zbog koje ćete se barem malo osjećati kao nova osoba. Kada se među trendovima pojave look-ovi inspirirani kultnim momentima iz pop kulture, ne treba nas puno nagovarati za rez koji će osvježiti čitav izgled. Ovoga proljeća hit frizura je tzv. curve cut koji je svojevremeno popularizirala Jennifer Aniston u seriji Prijatelji.

Ovu nostalgičnu frizuru, koja u sebi nosi neodoljivu estetiku 90-ih, već su prigrlile neke od najpopularnijih zvijezda i influencerica. Jednostavan izgled koji će laskati različitim oblicima lica lako je izvesti na različitim dužinama kose. Također, frizura se lako može prilagoditi vašim zahtjevima različitim pozicioniranjem mekanih slojeva koji uokviruju lice. Ovdje će vaš frizer odigrati glavnu ulogu, stoga posvetite dovoljno vremena konzultiranju i objašnjavanju izgleda koji želite postići. Osim toga, sve što vam treba da biste postigli ovakav izgled je kosa koja seže barem do ramena.

Ultimativna "effortless" frizura

Iako će pristajati različitim oblicima lica, ova frizura najviše laska nešto oštrijim crtama lica upravo zbog mekanih i voluminoznih slojeva. Ono što karakterizira "curve cut" ili "c cut" su upravo vrhovi slojeva ošišani tako da prate zaobljenu liniju lica. Uvijanje vrhova prema unutra i stvaranje volumena pri korijenu kose čine ovu frizuru jako mekanom, neopterećenom i senzualnom. Također, već sam stil šišanja će vam dati izgleda značajno gušće kose, što je odlično ako imate dojam da je vaša kosa tanka i beživotna. Što se tiče stiliziranja, okrugla četka i sušilo za kosu ili vikleri bit će vaši glavni saveznici, a dolaskom toplijeg vremena kosu možete sušiti i na zraku za opušteniji izgled.

Foto: Instagram
Objavljeno: 30.03.2023. u 11:15

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p