KOSA

Ovu četku koja istovremeno suši i ravna kosu morate imati u svojoj kolekciji

Za frizuru kao iz omiljenog salona!
Zadržati optimalnu razinu hidratacije kože jedan je od najvećih izazova zimi, no to nije jedini izazov kada je beauty svijet u pitanju, a što najbolje potvrđuje izgled same kose koja je sve samo ne lijepo stilizirana. Imati prekrasno isfeniranu kosu nešto je što nam rijetko kada polazi za rukom, a pogotovo u situacijama kada je zbog vlage ona jednostavno neukrotiva, stoga je važno imati funkcionalne uređaje koji će gotovo sav posao odraditi umjesto nas!

Sigurni smo da se u vašoj kolekciji može pronaći pozamašan broj toplinskih alata za stiliziranje kose, a od kojih je najpopularnija pegla za kosu. No, razvojem omiljenog beauty svijeta na tržištu su se pojavile nešto inovativnije varijante, a koje za razliku od klasične pegle za kosu, istovremeno suše i oblikuju fen frizuru, bez da ona izgubi svoj volumen kao što je to slučaj s peglama.

Uređaj za stiliziranje kose koji se isplati kupiti

Pravi primjer jednog takvog proizvoda, a koji obara rekorde u prodaji na popularnoj stranici Amazon je Philipsova BHH880 / 00 četka za ravnanje kose. Ova četka dizajnom podsjeća na klasične četke za kosu, no riječ je o keramičkom uređaju za toplinsko stiliziranje koji će savršeno izravnati kosu i to bez oštećenja. Također, ovaj uređaj niže pozitivne recenzije jer sadrži i automatsko isključivanje, a rezultati su brzi i besprijekorni, pa čak i kada je u pitanju i najkovrčavija kosa. Ono što još volimo kod ovog uređaja su brzi i učinkoviti rezultati, pa tako ne moramo gubiti vrijeme trudeći se dovesti svoju kosu 'u red'. Rezultat je sjajna i zaglađena kosa, prekrasnog, izgleda, bez statičkog elektriciteta i ispucalih vrhova, a ovaj uređaj možete kupiti i po nešto povoljnijoj cijeni, budući da je trenutno na aktualnom sniženju te ga pronaći možete ovdje!

Definitivno je riječ o uređaju zahvaljujući kojem će kosa baš svaki dan izgledati kao iz omiljenog frizerskog salona!

Philipsova BHH880 / 00 četka za ravnanje kose

Foto: Instagram, Amazon
Objavljeno: 05.03.2023. u 15:51

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p