KOSA

Pegla za ravnanje kose na paru nešto je što morate isprobati!

Za ravnu, sjajnu i neoštećenu kosu!

Često znamo reći kako beauty svijet nikada ne miruje, pa nas tako iz dana u dan oduševi novitetima koje čim prije želimo vidjeti u svojoj kolekciji. Njega kose nešto je o čemu se ovih dana uveliko priča, pogotovo zato što je njezino stiliziranje postalo otežano zbog učestalih kiša i vlage u zraku, a ako vaša opcija nije da cijelu jesen provedete zavezane kose, onda uređaj kojeg smo izdvojili u nastavku jednostavno morate imati u svojim rukama!

Pegla za kosu definitivno je najpopularniji uređaj za njezino stiliziranje, pa ga kao takvog možemo pronaći na baš svakoj kozmetičkoj polici. Unatoč njezinim nedostacima, poput oštećivanja kose zbog direktnog izlaganja toplini, to nas ne sprječava u njezinom učestalom korištenju, a upravo je to bio glavni poticaj brojnim brendovima da se upuste u potragu za nešto učinkovitijim rješenjima koja će pružati željeni efekt, ali i istovremeno čuvati zdravlje naše kose. Tako je nastala pegla za kosu na paru, koja je za razliku od standardnih pegli, puno brža i učinkovitija. Jedan potez je dovoljan da bi kosa bila ravna, a zahvaljujući keramičkim pločama i pari, zdravlje kose znatno je očuvano, pa tako neće biti suha i ispucana.

Također zahvaljujući vlazi prilikom isparavanja vrućeg zraka, kosa poprima mekši i sjajniji izgled te uspješno odolijeva vremenskim (ne)prilikama poput vlage i vjetra, koji nam trenutno zadaju probleme. U nastavku smo izdvojili nekoliko sjajnih proizvoda od kojih se sigurno nećete odvajati u nadolazećim danima!

Igutech Steam Hair Straightener

Imetec Bellissima My Pro Steam

Babyliss Ipro 230 Steam

L'Oreal Steampod 3.0

Foto: Instagram, Amazon
Objavljeno: 30.10.2020. u 11:26
Tagovi: kosa, trendovi kosa

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p