KOSA

Pletenica u repu je praktična frizura koju obožavamo

Jednostavno, a efektno!

Iako se trenutno nalazimo u izolaciji te frizura kao takva i nije glavni fokus, ipak ne treba u potpunosti zaboraviti na omiljene beauty rituale s kojima ćete se sigurno osjećati bolje. Lijepa i njegovana kosu oduvijek simbolizira ono nešto čemu težimo, a pridodamo li tome i divnu praktičnu frizuru, pun pogodak je zagarantiran.

Pletenice su frizura koja nas vraća u djetinjstvo, ali ona nešto odraslija varijanta itekako dobro izgleda u različitim prigodama i situacijama. Postoji mali milijun načina na koje možete izvesti pletenicu, ali nama je ovaj put za oko zapeo onaj koji uključuje rep i pletenicu. Riječ je o vrlo jednostavnoj i brzoj frizuri koja je gotova u svega nekoliko trenutaka, a izgleda sjajno. Govorimo li o dnevnoj varijanti, predlažemo da rep bude fluidan te opušten, a slobodno izvucite prednje pramenove kako bi se dodatno postigao casual look. Pletenicu također napravite neobavezno i opušteno te uživajte u divnoj frizuri koja sigurno neće razočarati. Naravno, rep može biti viši ili niži, a možete ga ukrasiti stylish rajfom za kosu, ukosnicama ili sličnim modnim dodatcima koji će podignuti cijel dojam.

S druge strane, večernje frizure ili one namijenjene posebnim prigodama također vole pletenicu u repu, no ovog puta pripazite na urednost kako biste u potpunosti kreirali glamurozan look koji ne ostavlja mjesta kritici. Sleek niski rep pokazao se kao najbolji odabir, a sve skupa možete nadopuniti zanimljivom i efektom gumicom koja može biti ukrašena raskošnim materijalima ili pak upečatljivim štras detaljima. Za koju god se varijantu odlučili, praktičnost, funkcionalnosti, ali i atraktivnost je zagarantirana, stoga nema baš nikakvog razloga da vrijeme u izolaciji ne povedete noseći ovu divnu frizuru te naravno, nastavite i u onim mjesecima kad se svakodnevica konačno vrati na staro.

Objavljeno: 29.03.2020. u 00:00
Tagovi: Kosa, kosa, trendovi kosa

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p