KOSA

Polurep: omiljena frizura koju volimo u svim prilikama

Jednostavan i praktičan odabir koji obožavamo!

Moramo priznati kako nam je ljetni period jedan od najdražih što se tiče stiliziranja kose i to prvenstveno zbog činjenice kako u svega nekoliko sekundi imamo odličnu frizuru, bilo da se radi o lagano raspuštenoj beach frizuri ili poputno neurednoj punđici. Jesenski dani nešto su drugačiji, a to možemo zahvaliti vlazi i ostalim vremenskim uvjetima no ipak, rješenje uvijek postoji.

Rep ili punđa definitivno su frizure kojima se uvijek iznova vraćamo jer njihova jednostavnost, praktičnost i šarmantan izgled uvijek će ih izdvajati od svih drugih. Još jedna frizura koja nam je posebno zapela za oko je varijacija repa i spuštene kose, a pogađate, riječ je o polurepu. Ova frizura bila je iznimno popularna 90-ih godina, ali vrlo uspješno se među onim najdražim zadržala sve do danas. Polurep može otići u nekoliko pravaca, a to je onaj messy ili pak potpuno uredan, možete ga začiniti i mini punđicom ili pak upotpuniti zanimljivim varijantama pletenica. Izbora je doista velik broj, a onaj za kojeg mi glasamo definitivno je neobavezna, neuredna varijanta koja sjajno izgleda u dnevnim kombinacijama.

@camilacoelho

@fakander

Želite li kreirati takvu frizuru potrebna vam je samo tanja gumica za kosu, šampon za suho pranje i malo laka za kosu. Prvi korak koji morate napraviti je nanijeti na kosu šampon za suho pranje kako biste dobili na teksturi te dodatno podebljali messy look same kose. Nakon toga prstima lagano odvojite dio kose koji želite nositi u repu i zavežite gumicom te učvrstite lakom. Visinu, ali i debljinu polurepa u potpunosti prilagodite vlastitim željama, a kao začin cijeloj frizuri, možete ju upotpuniti zanimljivom maramom ili ukrasnim gumicom. Ono što također preporučujemo je da prstima izvučete nekoliko prednjih pramenova kose kako biste uokvirili lice i u potpunosti kreirali casual boho izgled.


@kimkardashian

Nadalje, polurep je i savršena svečana frizura no u tom slučaju zahtjeva uredan izgled koji ćete postići tako da izravnate kosu peglom i u potpunosti zagladite. Sljedeći korak je sličan kao i kod messy varijante, dakle možete koristiti gumicu za kosu, ali i ukosnice želite li još elegantniji i decentniji izgled. Što se tiče dodataka za kosu u ovom slučaju, ukosnice, elegantne gumice ili trendi rajfovi izgledat će vrlo lijepo i atraktivno, ali i praktično, što je svakako stavka koji kod ove frizure ne smijemo zanemariti. Polurep sjajan je odabir za sve one koji su u žurbi, vole praktičnost i funkcionalnost u kombinaciji sa šarmantnim izgledom, pa nema nikakvog razloga da ovu odličnu frizuru ne isprobate već danas.

@officiallyquigley

@charlinesas

Objavljeno: 30.08.2019. u 11:34

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p