KOSA

Popularni plavi medvjedići za rast i njegu kose konačno su stigli i u Hrvatsku

Znamo kako zasladiti svakodnevnu njegu kose!

Imati bujnu, dugu i zdravu kosu nedostižan je san mnogima, pa tako ni sami ne znamo koliko je proizvoda za njegu kose prošlo kroz naše ruke. U ovom periodu godine težimo osvježenju našeg izgleda, od glave do pete, stoga će tako mnogi posjetiti omiljeni frizerski salon u želji za promjenom. No, teški rez nije jedini način na koji možete obnoviti izgled svoje kose, a sve zahvaljujući jednom zanimljivom proizvodu o kojem se ne prestaje pričati!

Kada je njega kose u pitanju, definitivno ne postoji popularniji proizvod od SugarBearHair Vitamina. Riječ je o malenim plavim gumenim bombonima u obliku medvjedića, a koji su zahvaljujući svom neobičnom izgledu, okupirali društvene mreže. Njihovoj popularnosti također su doprinijele i sestre Kardashian, stoga ne iznenađuje da se upravo ovi medvjedići mogu pronaći u brojnim kozmetičkim torbicama. O čemu je točno riječ? Ovi proizvodi zapravo su prepuni raznih vitamina koji su potrebni za zdrav i njegovan izgled kose, pa tako sadrže folnu kiselinu, biotin, cink, vitamine A, C, D, E, B6 i B12, a koji su poznati kao najbolji saveznici prekrasne kose. No, osim što čuvaju njezino zdravlje i poboljšavaju izgled, ovi gumeni bomboni poboljšavaju izgled kože i noktiju, a budući da ne sadrže želatinu ni mliječne sastojke, mogu ih koristiti i vegetarijanci.

Njihovo korištenje vrlo je jednostavno, potrebno je uzimati 2 bombona na dan, pa će vam tako jedno pakiranje trajati oko mjesec dana. Mnogima je zapravo veliki izazov zadržati se u okviru preporučene količine jer je njihov okus jednostavno fantastičan. Asocira na bobičasto voće, stoga je definitivno riječ o njezi u kojoj ćete maksimalno uživati! Iako smo ih do sada mogli naručivati online iz raznih krajeva svijeta, ovi čarobni bomboni postali su nešto dostupniji, pa ih od nedavno možete kupiti i u Hrvatskoj, u Salonu Premium u Zagrebu i Splitu, kao i putem službene web stranice salona!

Foto: Instagram
Objavljeno: 02.03.2021. u 12:28
Tagovi: kosa, trendovi kosa

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p