KOSA

Praktična frizura koja je idealna za sve prigode i koja uspije baš svaki put

Efektna frizura koju vrlo lako mogu kreirati i najveći amateri

Užurbani način života nerijetko nam ne ostavlja dovoljno vremena temeljitije stiliziranje kose, ali srećom tada u pomoć priskaču praktični trikovi pomoću kojih u svega nekoliko trenutaka možete izgledati odlično. Naime, nešto niže temperature nose i vlagu u zraku koja može biti uzrok lošeg izgleda kose, pa kako biste to izbjegli predlažemo da se odlučite za šarmantnu pokupljenu frizuru koja vas niti u jednom trenutku neće iznevjeriti.

Govorimo li o atraktivnim frizurama sigurni smo kako vam je prva asocijacija dugotrajno stiliziranje, no stvari su zapravo ponešto drugačije. Punđa je frizura koju obožavamo u svakom periodu godine, a ovog puta glavnu riječ preuzele su niske varijante. Niska punđica je frizura gotova u nekoliko minuta, a istovremeno nudi brojne mogućnosti prilagodbe, odnosno možete se odlučiti za urednu sleek varijantu ili messy varijantu. Prilikom dnevnih varijanti, niska messy varijanta punđe savršen je odabir iz nekoliko razloga, a jedan od njih je i činjenica kako nesmetano možete nositi kapu ili traku koja vas štiti od hladnoće, a nije naodmet niti to što će frizura tijekom cijelog dana ostati na mjestu. Večernji izlasci također su dobra prilika za messy punđice, kao i za one uredne, a frizuru možete dodatno ukrasiti i stylish ukosnicama ili rajfom.

Frizura s kojom nema greške

Iako je riječ o brzoj i praktičnoj frizuri, postoji nekoliko trikova koje valja znati kako bi frizura uvijek ispala baš onako kao želite. Imate li dužu kosu, najprije napravite niski i čvrsti rep te kosu iz repa lagano učvrstite lakom ili gelom za kosu. Ovaj trik od posebne je pomoći ako ste ošišani postepeno jer će spriječiti izlazak vlasi koji nisu iste duljine, a samim time punđicu učiniti dugotrajnom. Također, kako biste cijeli look učinili ležernim, izvucite nekoliko prednjih pramenova i prstima nadignute kosu od tjemena. S druge strane, sleek varijanta pak zahtjeva uredno počešljanu kosu, a to ćete također najlakše postići napravite li rep te potom sve dobro učvrstite lakom za kosu ili gelom.

 

Foto: Instagram
Objavljeno: 20.09.2023. u 14:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p