KOSA

Praktična i efektna frizura koju je vrlo jednostavno napraviti!

Mi smo se zaljubili u ovo praktično rješenje!

Jesensko razdoblje je ono koje nas vrlo često iznenadi promjenjivim vremenom koje uključuje kišu, vjetar ili pak vlagu. Upravo zato podignuta kosa je jedan od najdražih odabira prvenstveno zbog svoje postojanosti, a naravno i lakoće kreiranja.

Kao što smo spomenuli, u jesenskom periodu ono što želimo je praktičnost, jednostavnost i funkcionalnost, a govorimo li o kosi, to ćete najjednostavnije postići odlučite li se za podignutu kosu. Ipak, kako frizura ne bi bila dosadna i uobičajena, predlažemo se da se poigrate na vrlo zanimljiv način koji ne oduzima puno vremena. Riječ je o frizuri čija je baza rep, ali dolazi s detaljem u vidu gumica koje su postavljene jedna ispod druge. Imate li svjetliju kosu, ova frizura će itekako doći do izražaja, no naravno, oni s tamnijom mogu se odlučiti za prozirne gumice koje će također naglasiti sve ljepote ove frizure.

Unatoč tome što je riječ o vrlo jednostavnoj frizuri, ipak su potrebni mali trikovi kako bi izgledala najbolje moguće. Za početak, poželjna je nešto duža kosa, a svakako predlažemo da ne bude svježe oprana kako vlasi ne bi 'letjele' i kako bi frizura bila što urednija. Sljedeći korak je napraviti rep, visoki ili niski, ovisi o vašim željama i ukusu, no u svakom slučaju dio kose u repu potrebno je lagano natapirati kako bi se postigao volumen i tekstura. Potom jedino što trebate je jednostavno postaviti gumice jednu ispod druge i uživati u sjajnoj frizuri koja sigurno neće proći nezapaženo!

Foto: Instgaram
Objavljeno: 18.09.2020. u 15:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p