KOSA

Praktične ideje za podignutu kosu koje je lako napraviti!

Obožavamo baš sve!

Lijepa i njegova kosa je jedan od beauty imperativa svake žene, no koliko god voljeli savršeno ispeglano kosu ili pak romantične valove, nerijetko za to doista nemamo vremena. U tim trenutcima valja posegnuti za provjerenim podignutim varijantama koje su jednostavne za napraviti, a istovremeno vrlo stylish.

Sigurni smo da vam se više od jednog puta dogodilo da u brzini morate napustiti dom i otići na primjerice poslovni sastanak, a frizura nije sprema. Dobra vijest je da panici nema mjesta jer postoji mali milijun odličnih i praktičnih frizura s podignutom kosom koje su gotove u manje od deset minuta. Jedna od omiljenih svakako je rep koji ne mora biti klasičan i pomalo monoton, već ga možete ukrasiti raznim gumicama ili ukosnicama, ali i napraviti modificiranu varijantu uz pomoć pletenica ili gumica koje su poslagane jedna ispod druge. Osim repa, tu je i neizostavna punđica, a budući da je sezona kapa i šešira, odlučite se za nižu varijantu koja je ujedno i vrlo profinjena te nosi dašak glamura. Baš kao i rep, možete ju nadopuniti ključnim detaljima i uživati u brzoj, a prekrasnoj frizuri. Iako zimi više volimo niže, naravno nisu isključene niti visoke punđe koje same po sebi pružaju wow efekt, no mi za dnevne varijante predlažemo messy izdanje koje će se uklopiti u baš sve stilove.

Iako smo sigurni da već imate neke frizure s podignutom kosom koje prakticirate u 'kriznom trenutku', mi smo u nastavku izdvojili još pokoju, pa ako vam je ponestalo inspiracije, ovdje ćete ju sigurno pronaći!

Foto: Instagram
Objavljeno: 15.11.2020. u 00:00
Tagovi: kosa, trendovi kosa

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p