KOSA

Praktične ideje za stiliziranje duge kose!

Za kosu koja će privlačiti sve poglede!

Kosa je bez imalo razmišljanja jedan od onih 'ukrasa' za koji želimo da odaje besprijekorni dojam. Upravo zato nije rijetkost što veliku pažnju polažemo na preparate koje koristimo, ali i frizure. Unatoč tome što je posljednjih sezona trendi nešto kraća kosa, ona dugačka zapravo baš nikad ne izlazi iz mode, a mi smo pronašli nekoliko varijanti kako ju stilizirati na pravi način!

Baš kao i primjerice crveni ruž ili mala crna haljina, dugačka kosa jedan je od sinonima elegancije, pa nema baš nikakvog razloga da ne naučite napraviti nekoliko praktičnih frizura. Naime, stiliziranje duge kose zimi može biti poprilično zahtjevno i to zato što vrijeme nerijetko iznenadi svojom promjenjivošću, ali tada valja posegnuti za ključnim preparatima koji će obuzdati kosu i sve 'držati na mjestu'. Kao jedna od najdražih frizura nameće se kovrčava kosa, odnosno bolje rečeno prirodni valovi koju su opušteni i fluidni, a jednako dobro funkcioniraju u ležernim i nešto formalnijim prigodama. Tako ćete primjerice imati sjajnu frizuru za posao i obavljanje obaveza u gradu i večernje afterwork druženje te u oba slučaja izgledati odlično.

Osim kovrča, na dugoj kosi volimo vidjeti i detalje. Rajfovi, ukosnice ili pak marame savršeno će naglasiti svu ljepotu duge kose, ali i pomoći da vaša frizura bude gotova u svega nekoliko trenutaka. Osim ukrasa, duga kosa sjajno podnosi i razno razne polupodignute varijante u što ulazi polurep ili čak polupunđica, a ne možete pogriješiti niti s različitim vrstama pletenica. Mogućnosti je doista mnogo, a kako bismo vas inspirirali i potaknuli da na najljepši način stilizirate svoju dugu kosu, u nastavku smo izdvojili nekoliko ideja omiljenih Insta djevojaka!

Foto: Instagram
Objavljeno: 23.10.2020. u 12:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p