KOSA

Praktične ljetne frizure koje je jednostavno napraviti!

Obožavamo praktične, a atraktivne varijante!

Ljetno doba je pred nama, a to znači da je pravi trenutak da uskočimo u lepršavu i prozračnu odjeću koja će biti popraćena laganim make up-om i razigranom frizurom. Za ljetne frizure volimo da su pomalo neuredne, opuštene i fluidne te ono najvažnije, jednostavne i brze za kreiranje.

Kao što smo spomenuli, ljetne frizure odlikuje neopterećenost i jednostavnost, a opcija koja se sjajno uklapa u opisano, svakako su popularne beach waves kovrče. Imate li kovrčavu ili valovitu kosu, ova frizura bit će neizmjerno lagana za kreiranje jer sve što trebate je kosu ostaviti slanu od mora. S druge strane, ravna kosa ipak zahtjeva nešto malo stiliziranja koje i da dalje ne prelazi 10-15 min. Osim neobaveznih kovrča, različite pletenice također su odlična opcija, a zašto je to tako krije se u činjenici kako je riječ o frizuri koja je vrlo praktična jer traje i do nekoliko dana. Također, jednom kada raspustite pletenice dobit ćete divne kovrče, što je još jedan dodatan razlog da ova frizura bude jedna od omiljenih. Osim raspuštene kose i pletenica, različite varijante punđi, polurupa ili repa uvijek su dobrodošle, a pogotovo ukrasite li ih šarmantnim detaljima kao što je primjerice rajf, cvijeće, ukosnice ili marama. Tako će vaša frizura poprimit poseban i drugačiji štih te na pravi način upotpuniti cijelu modnu priču.

Kako bismo vas inspirirali i potaknuli da ljetne frizure budu zaigrane i opuštene, u nastavku smo izdvojili nekoliko sjajnih primjera koje možete kopirati bez imalo problema!

Objavljeno: 08.06.2020. u 13:26

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p