KOSA

Praktične ljetne frizure koje su gotove za čas!

Jednostavne i funkcionalne!

Pred nama su sve topliji dani, a to znači da su u fokusu praktičnost i funkcionalnost. Kada govorimo kosi, nešto veće temperature često znaju biti glavni krivac za izgled koji nam se ne sviđa, stoga nije naodmet znati napraviti nekoliko praktičnih frizura koje su brzo gotove, a izgledaju tako dobro!

Punđe su bez imalo razmišljanja jedne od omiljenih frizura kada govorimo o praktičnosti, a isto tako, činjenica da postoji mali milijun varijanti dodatno nas potiče da se ovoj frizuri uvijek iznova vraćamo. Moramo priznati kako ovog ljeta obožavamo niske punđe, odnosno popularne sleek bun, ali i messy varijante koje su kao stvorene za svakodnevne prigode. Obije vrste je vrlo lako napraviti, a posebno nam se sviđa i to što spomenute frizure možete upotpuniti efektnim gumicama za kosu, maramom ili ukosnicama te na taj način frizuri podariti dašak osobnosti.

S druge strane, tu su i ostale varijante podignute kose, a ako volite da dio ipak ostane raspušten, polurep je odabir s kojim nema greške. Naime, ova frizura također može biti uredno počešljana ili razbarušena, a posebno dobro izgleda u kombinaciji s popularnim beach waves kovrčama. Naravno, i u ovom slučaju možete se poigrati s detaljima koji će frizuri bez imalo razmišljanja podariti ‘ono nešto’. Ipak, kako se najbolje inspiriramo uz pomoć fotografija, kako bismo vam potaknuli kreativnost, ali i naglasili praktičnost, u nastavku smo izdvojili nekoliko odličnih ljetnih frizura koje ćete napraviti bez problema, a izgledati i više nego odlično!

Foto: Instagram
Objavljeno: 18.06.2021. u 11:52

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p